Dit zijn de zwembroektrends van 2021

zwembroektrends 2021

Corona of niet, zomer gaat het zeker worden. Na alle ellende gaan we er vanuit dat we van de zomer eindelijk weer op pad kunnen. Of dat meteen naar het buitenland is weten we op het moment van schrijven nog niet maar een paar heerlijke dagen op het Zandvoortse strand doorbrengen is ook geen straf natuurlijk. Het belangrijkste is dat we er weer lekker van kunnen genieten.

Zodra het allemaal weer kan en het weer een beetje meewerkt, wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. Een van de meest belangrijke zaken is dan natuurlijk je zwembroek. Wij vertellen je in dit artikel alles over de zwembroektrends van 2021 zodat ook jij straks goed gestyled aan de zomer kunt beginnen.

Prints en fluoriserende kleuren voor je zwembroek

In 2021 mag je opvallen met je zwembroek. Dat kun je ook echt letterlijk nemen. Geen kleur is te fel en geen print is te gek. Het doet een heel klein beetje denken aan de jaren ’80, want zelfs de neon of fluor kleuren, geel roze en groen, zijn weer helemaal terug van weggeweest. Deze kleuren staan fantastisch bij je zongebruinde huid en hiermee ben jij een echte trendsetter. 

Daarnaast zie je als zwembroektrend voor 2021 steeds meer prints komen. Denk daarbij aan afbeeldingen van zeedieren, eten en zwembroeken met quotes. Neem je zwembroek vooral niet te serieus is deze zomer het devies. Geloof ons, met deze zwembroektrend voor 2021 gaat dat zeker lukken!

De schnitt van de 2021 zwembroek

Een ander punt om rekening mee te houden als jij op zoek gaat naar je zwembroek voor 2021 is dat deze de juiste schnitt heeft. De korte zwembroek is namelijk dé absolute trend van 2021. Waar je vorig jaar nog wel in een lange (re) zwembroek voor de dag kon komen, is dat dit jaar een absolute no go. De korte zwemshort is the way to go! Deze zwembroeken komen ongeveer tot de helft van je bovenbeen of net iets hoger en zijn geïnspireerd op wat de Italiaanse heren graag dragen. Let er wel op dat deze zwembroeken wat los behoren te zitten en kom vooral niet in een Speedo aan!

Speedo, boardshort of toch iets anders voor 2021

Zoals aangegeven is een Speedo deze zomer een absolute no go. In ieder geval voor de Nederlandse man. Waar de broek in Spanje, Italië of Frankrijk al jaren (en nog steeds) een hit is, is deze trend bij ons anno 2021 echt voorbij.

De zogenaamde boardshort of surfzwembroek doet het daarentegen ook dit jaar nog steeds erg goed. Voordeel van deze zwembroek is dat je hem ook als korte broek met een t-shirt en slippers kunt dragen. Natuurlijk gaat ook deze zwembroek met de zwembroektrends van 2021 mee en is deze verkrijgbaar in zo’n beetje alle kleuren van de regenboog en met prints die je nog nooit eerder gezien hebt.

Nog een laatste tip van ons: zorg ervoor dat je nieuwe zwembroek goed bij de kleur van je huid past, daarmee heb je al de helft gewonnen. Heb je dus een relatief lichte huid, kies dan vooral niet voor een lichte of pastelkleur. Je gaat dan al heel gauw één geheel met de zwembroek vormen. Heb je een wat donkerdere huid? Dan heb jij het een stuk makkelijker. Eigenlijk iedere kleur staat je goed dus de zwembroektrends van 2021 zijn voor jou geen enkel probleem. Laat die zomer maar komen!