Wie is Thomas van Groningen zijn vriendin?

Het is misschien wel één van de grootste vragen voor celebrity watchers van dit moment. Wie is Thomas van Groningen zijn vriendin? Sinds de politiek verslaggever de overstap van de radio naar televisie maakte staat hij natuurlijk volop in de belangstelling. Er zijn echter nog talloze dingen die we niet over hem weten. Daarom zijn we eens in zijn privéleven gedoken om te kijken wat we allemaal kunnen ontdekken. Alles wat we nu weten vind je hier.

Een broer en een zus

Over de vriendin van Thomas van Groningen weten we niet veel. Of eigenlijk helemaal niets. Hij is één van de bekende Nederlanders die ervoor kiest om zijn privéleven goed af te schermen. Vooral onder journalisten en politici zie je dit veel. Dat is misschien ook wel te begrijpen, want deze mensen worden vaak onder druk gezet door tegenstanders uit allerlei hoeken van de samenleving. Vaak willen ze hun gezin op dit manier beschermen. We weten eigenlijk alleen dat hij een broer en zus heeft.

Heeft Thomas van Groningen een vriendin?

De vraag die veel mensen zich stellen is of Thomas van Groningen een vriendin heeft. Als dat niet zo is, dan is de kans wel groot dat hij die op termijn zeker zal tegenkomen. Wat we namelijk wel weten van de journalist is dat hij ook wel van een feestje houdt. Zo draait hij als DJ carnavalsmuziek en had hij in 2023 zelfs een heuse carnavalshit. De vriendin van Thomas van Groningen moet daar dus ook wel van houden. Bovendien is dit een goede plek om iemand te ontmoeten.

Foto’s van Thomas van Groningen zijn vriendin

Wat het nog lastiger maakt om te bepalen of Thomas nu een vriendin heeft of niet, is dat er geen beelden van te vinden zijn. Wanneer we op zijn Instagram-account kijken, dan zien we bijvoorbeeld geen foto’s of video’s van hem met iemand samen. Of dit betekent dat de vriendin van Thomas van Groningen niet bestaat, of dat hij het beschermen van haar veiligheid echt zo serieus neemt, dat weten we niet. Het lijkt er toch wel op dat hij gewoon vrijgezel is en dat hij op de markt is.

Meer in de toekomst?

We willen natuurlijk meer weten over wie Thomas van Groningen zijn vriendin is of wordt. Daarom houden we de zaken vooral ook in de gaten. Wanneer er iets verandert en er komt een dame in beeld, dan zal je dat direct te weten komen. We gaan er dan direct melding van maken en zullen proberen te achterhalen wie deze dame is en wat ze doet. Het is natuurlijk ook wel heel leuk om te zien hoe deze zaken zich ontwikkelen bij de journalist van Op1.