Wat kan je deze winter allemaal aantrekken om goed voor de dag te komen

Wat-kan-je-deze-winter-allemaal-aantrekken-om-goed-voor-de-dag-te-komen

Wanneer je gewoon even kijkt wat Van Gils Herenmode en WE Fashion herenkleding te bieden hebben, dan wordt het wel heel gemakkelijk om mooi voor de dag te komen en je ook nog eens zelfverzekerd en goed te voelen. Bovendien weet je ook nog eens zeker dat je er de hele winter mee doet, want de kwaliteit is gewoon goed op orde. Dat is alvast een goede reden om er je aankopen te doen.

Een lekkere gebreide trui

De gebreide trui is wel helemaal terug van weggeweest. Het is altijd lekker warm en je voelt je er ook comfortabel in. Juist ook omdat de trui zo lekker meegeeft. De trui van dit jaar heeft een kabelmotief of is fijn gebreid. Misschien is het wel een idee om ze allebei te nemen. Juist ook omdat je dan zowel casual als zakelijk gekleed kan gaan, zonder veel te hoeven veranderen aan je look. De trui doet het in dat opzicht in ieder geval altijd wel goed. Wat heb je dan verder nog meer te wensen voor je look?

Een vest voor je vrije tijd

De vrije uren zijn anders dan je uren op kantoor. Daarom draag je dan ook gewoon iets anders. De trui gaat uit, hoe comfortabel ook. Daarvoor in de plaats komt een mooi vest. Je kunt een gebreid vest kiezen. Je kunt ook voor een cross-over kiezen. Dan neem je een halfway zipper. Dat is een trui met een rits tot op de borst. Daarmee heb je eigenlijk het beste van alle kanten bij elkaar. Het zit lekker, je kunt er gemakkelijk mee overweg en het ziet er ook nog eens heel goed uit.

Een broek met een ruit

Wanneer je kijkt naar wat je bij je trui of vest moet dragen, dan kom je uit bij de broek met een ruit. De ruit is weer helemaal terug in de mode. Alleen is het dit keer dan wel zo dat je die combineert met een skinny model als het om de broek gaat. Zo komt een oude trend bij een jongere trend en maakt dat samen iets heel moois wat je op een fijne manier kan dragen als je de deur uit gaat. Dat maakt het precies het soort broek dat in jouw kast hoort.

Een fijne warme jas

Waar je bij de andere items misschien ook wel wat afhankelijk bent van wat er in de mode is, is dat voor de jas natuurlijk wel net even wat anders. Dan is het vooral fijn dat die lekker dik en warm is. Daarom zijn de modellen voor komende winter niet heel anders dan de modellen van de voorgaande winters. Wel is het zo dat de kleuren natuurlijk veranderen. Daarom is het toch wel slim om eens te kijken wat er allemaal te vinden is op de markt dit jaar. Zo kan je mooi gekleed de deur uit.