Wat doen we onszelf dit najaar aan?

Wat doen we onszelf dit najaar aan

De trends voor de komende herfst en winter hebben we op een rijtje gezet als overzicht of als inspiratie. Je kan hiermee natuurlijk doen wat je wil, een subtiele aanpassing in lijn van de huidige trends of dompel jezelf volledig onder voor de complete winter beleving van 19/20.

Nel Veerkamp style

Jawel, ook mannen gaan eraan geloven, rockstarstyle. Eindelijk, na al die jaren met afgunst naar de dames gekeken te hebben mogen mannen ook! Lekker warm de winter in met een panterprintje of twinnen met je poes. Wees voorzichtig met de combinaties, hou het rustig met wat meer neutrale items. Tenzij je gewoon helemaal uit de band wil springen, dan moet je daar natuurlijk voor gaan. Je moet uberhaupt vooral doen wat je zelf wil, laat dat duidelijk zijn.

Zwarte enkelboots

Je ziet ze overal, zwarte enkelboots zonder veters. Glimmend of mat. In iedere prijsklasse zijn ze komend seizoen verkrijgbaar. Wie de boot past trekke hem aan. Schoenen zonder veters zijn natuurlijk ook nog eens een stuk gebruiksvriendelijker en leveren je in de ochtend zeker 30 seconden tijdwinst op.

MIB

Een fantastische film met classy pakjes. De catwalks worden overspoeld met zwarte maatpakken, witte overhemden en zwarte dassen, de aliens blijven gelukkig nog achterwege. Wil je deze look helemaal afmaken, dan kunnen er nog zwarte lakschoenen onder.

Lenny Kravitz

Of dit van hem afkomstig is, is niet helemaal zeker maar de lange sjaal doet het komend seizoen erg goed. Praktisch ook. Om je warm te houden dan, of een mega sjaal ook in het gebruik praktisch is moet nog blijken. Effen of gestreept, je oma kan zich in ieder geval uitleven op deze modieuze accessoire.

Koeienhuid

Panterprint en leer zijn het helemaal. Lange winterjassen en stoere bikerjacks. Ook de leren broek doet het weer goed. Leer is stoer en mannelijk, het kan mooi glimmen maar gedragen en vaal is leer ook prachtig. De leren broek is misschien wel even wennen, om je voor te bereiden op het dragen ervan raden we de aflevering van Friends aan waarin in Ross een leren broek koopt. Ben je niet van plan deze te dragen, dan is dit alsnog een aanrader.

Eentonig

Van top tot teen in een kleur, dat is monochroom. Hartstikke hip nu, overal kwamen monochroom geklede modellen vandaan. Let wel op je achtergrond, je wil ópvallen niet wegvallen. Als je naar een verjaardag gaat van vrienden waarvan je weet dat zij een blauwe bank hebben, kies dan een andere kleur.

Spieren uit een pakje

In het kader van eighties trends, schoudervullingen. Een van de meest kenmerkende trends uit die tijd komt weer terug, het is even wennen maar je kan er niet omheen. Letterlijk. Jassen en colberts mogen voor de maximale breedte gaan. Oversized hoort daar ook nog bij. Ideaal als je niet zo een enorme fan bent van de sportschool, je koopt je brede schouders nu gewoon in de winkel.