Wie is Virgil van Dijk zijn vriendin?

Als je Virgil van Dijk zijn vriendin opzoekt, dan kom je erachter dat het helemaal zijn vriendin niet is. Het stel is namelijk al vele jaren getrouwd. Het gaat om Rike Nooitgedagt. Virgil kent haar al heel lang en in 2017 gaven zij elkaar het ja-woord. Daar ging wel het nodige aan vooraf, maar sindsdien lijken ze een gelukkig huwelijk te hebben. Het is dan ook leuk om eens te bekijken hoe zij elkaar kennen, welke obstakels ze overwonnen en hoe het nu gaat.

Trouwen met je jeugdliefde

De vriendin van Virgil van Dijk kent hem al heel lang. De twee zijn namelijk jeugdliefdes. Ze komen allebei uit Breda en hebben elkaar daar dus ook ontmoet. Het is natuurlijk een droom van veel meisjes om al jong de man van je dromen tegen te komen, maar als je dan als volwassen vrouw ook daadwerkelijk met hem kan trouwen, dan voelt dat waarschijnlijk helemaal onwerkelijk. De twee zijn dan ook nog altijd bij elkaar. Al scheelde dat misschien niet veel.

Affaire in Schotland?

Op enig moment toen hij in Schotland bij Celtic speelde ging er een gerucht rond. Heeft Virgil van Dijk een vriendin? Wat wilde namelijk het geval, de verdediger van het Nederlands elftal werd een paar keer gespot met de pornoactrice Georgie Lyall. De twee zouden enige tijd een affaire hebben gehad. Wel werd al snel duidelijk dat dit geen lang leven beschoren was en dus zetten zij er samen een punt achter. Virgil maakte het daarna direct goed met Rike. 

Trouwen in 2017

Nadat de problemen rond de affaire overwonnen waren werd Virgil van Dijk zijn vriendin uiteindelijk zijn vrouw. De twee gaven elkaar achter gesloten deuren het ja-woord. Over Rike Nooitgedagt is sowieso niet veel bekend. Zo heeft ze bijvoorbeeld ook nog altijd haar meisjesnaam. Al heeft dit meer met Virgil zelf te maken. Als voetballer speelt hij ook als één van de weinigen met zijn voornaam op het shirt omdat hij de naam Van Dijk van zijn vader liever niet meer gebruikt. De twee hebben immers geen contact meer. Daarom nam Rike ook de naam mogelijk niet aan.

Het gezin van Virgil

De vriendin van Virgil van Dijk werd dus zijn vrouw en inmiddels zijn ze zelfs ook een gezin. Ze hebben namelijk samen twee dochters. Ze wonen in Engeland, want de verdediger speelt inmiddels al enkele jaren bij Liverpool. Ook speelt hij nog altijd in het Nederlands Elftal. Hoewel Rike Nooitgedagt de media wel enigszins mijdt, is het wel zo dat ze altijd veel aandacht krijgt wanneer ze er wel bij is, bijvoorbeeld tijdens wedstrijden van het Nederlands Elftal of bij prijsuitreikingen in de voetbalsport. Het gezin lijkt dan ook erg gelukkig te zijn.