Wie is Toine van Peperstraten zijn vriendin?

Hij is natuurlijk al vele jaren een bekend gezicht als sportpresentator, maar wie is Toine van Peperstraten zijn vriendin? De televisiebekendheid staat al vele jaren bekend als een echte familieman. Dat was al zo in zijn vorige huwelijk. Met zijn ex-vrouw had hij immers ook twee kinderen. Dat hij graag met zijn partner samen is, zien we ook aan zijn leven met zijn huidige vriendin Renate Bommer. Laten we eens kijken hoe deze twee elkaar kennen en hoe hun relatie er eigenlijk uitziet.

De vriendin van Toine van Peperstraten

Hoewel Toine dus een echte familieman is, moest hij het wel lange tijd in zijn eentje zien uit te zoeken. Nadat hij van zijn toenmalige vrouw scheidde was hij maar liefst 10 jaar min of meer vrijgezel. Hoewel hij in die tijd waarschijnlijk ook wel vrouwen in zijn leven, werd het nooit echt serieus. Tot hij acht jaar na zijn scheiding Renate tegen het lijf liep en het met haar direct klikte. Zij zijn sindsdien namelijk al samen. Hij lijkt dan ook het geluk weer helemaal gevonden te hebben.

De relatie van Toine van Peperstraten

Na acht jaar vrijgezel te zijn geweest, zijn de twee sinds 2020 samen. Hoewel samenzijn wel een andere betekenis heeft voor deze twee dan voor veel andere mensen. Zo hebben ze het heel gezellig samen, maar wonen ze nog altijd niet in hetzelfde huis. Ze hebben wel nog altijd een eigen woning. Dat neemt niet weg dat Toine wel stelt dat hij erg blij en gelukkig wordt van zijn vriendin en dat hij het heel erg naar zijn zin heeft in de huidige relatie.

Ex in de buurt

Toine van Peperstraten zijn vriendin is niet de enige vrouw in zijn leven. Zijn ex-vrouw woont namelijk een straat verder. Daar is bewust voor gekozen omdat de kinderen nog jong waren toen zij gingen scheiden. Ze konden op die manier het gedeeld ouderschap veel gemakkelijker verzorgen. Dat gaat nog altijd goed en ook Renate Bommer lijkt daar goed mee om te kunnen gaan. Mede ook omdat ze zich af en toe even terug kan trekken op haar eigen plek. Dit maakt het allemaal wel wat gemakkelijker te doen.

Wat brengt de toekomst?

De vriendin van Toine van Peperstraten en de presentator zelf lijken dus heel tevreden te zijn met de huidige situatie. Dat betekent misschien ook dat dit niet snel zal veranderen in de komende tijd. Samenwonen en trouwen is misschien wel iets voor de lange termijn, maar niet voor nu, zo maken we op uit wat hij zegt in de media. Dat neemt niet weg dat het natuurlijk wel interessant is om te volgen hoe alles verloopt. Als er nieuws is, zullen we dat zeker melden.