Wie is Tim van Rijthoven zijn vriendin?

Tim van Rijthoven werd bekend toen hij ineens met de wereldtop van het tennis begon te strijden. Sindsdien willen we natuurlijk alles van hem weten. Wie is bijvoorbeeld Tim van Rijthoven zijn vriendin? Wie de tennissport van nabij volgt, kan haar misschien nog kennen, want het gaat om Maartje Basten. Zij was zelf ook enige tijd actief in de sport. Hoe het nu allemaal precies zit, kan je op deze plek ontdekken.

Tennissende vriendin van Tim van Rijthoven

Dat de twee elkaar kennen door het tennis, dat staat wel vast. Maartje Basten stond in haar jeugdjaren bekend als een groot talent. Sommigen noemde haar de nieuwe Michaela Krajicek, destijds de beste tennisser bij de vrouwen van Nederland. Anderen noemden haar de nieuwe Maria Sharapova, omdat ze veel dingen net zo deed als de Russische superster. Het liep echter uiteindelijk anders, want ze brak nooit door in de sport en doet nu andere dingen in het leven. Door Tim blijft ze bovendien betrokken bij de sport.

Samenwonen in Amsterdam

Tim van Rijthoven en zijn vriendin wonen samen in Amsterdam. Ze hebben het huis in de Weesperbuurt nog niet zo lang geleden gekocht. Het is natuurlijk wel zo dat hij er het grootste gedeelte van het jaar niet is omdat hij toernooien speelt over de hele wereld. Dat neemt niet weg dat het wel een mooi huis is waar ze het samen prima naar hun zin lijken te hebben. Foto’s van het huis zijn gewoon online te bekijken, zo kan je zien hoe zij wonen. 

Wat doet Maartje?

Hoewel Maartje Basten zelf ook een achtergrond in tennis heeft, is de vriendin van Tim van Rijthoven geen typische tennisvrouw. Ze doet namelijk zelf ook van alles. Zo studeerde ze af in Medische Natuurwetenschappen en werkt ze tegenwoordig bij KPMG als consultant digital health. Daarom zien we haar ook lang niet bij alle wedstrijden van Tim op de tribune zitten, zoals bij sommige andere spelers vaak wel ziet. Maartje miste bijvoorbeeld bijna de finale van het toernooi van Rosmalen, waar Tim won. Ze was maar net op tijd terug van haar werk.

Tim van Rijthoven vriendin zwanger

Enige tijd deed het gerucht de ronde dat Tim van Rijthoven zijn vriendin zwanger was. Waar dit precies vandaan kwam, is niet duidelijk. Het is echter op dit moment niet het geval. Het kan best zo zijn dat op het moment dat je dit artikel leest de situatie veranderd is, en ze dus inmiddels wel een kind verwachten. Op dit moment is het echter zo dat ze geen kinderen hebben en er ook geen gezinsuitbreiding aan zit te komen. Beide zijn natuurlijk ook nog druk met het verder opbouwen van de carrières die ze hebben.