Wie is Thomas van der Vlugt zijn vriendin?

Als er iets is waar veel mensen lang naar hebben uitgekeken, dan is het wel naar de ontdekking wie Thomas van der Vlugt zijn vriendin is. Lange tijd leek hij de meest begeerde vrijgezel van Nederland te zijn. Inmiddels is de situatie anders. Sinds de zomer van 2023 is duidelijk dat een dame die Daniëlle van den Oudenrijn heet zijn hart verovert heeft. Dat is dus ook een mooie gelegenheid om eens te bekijken hoe dit zit.

Niet officieel bevestigd

De vriendin van Thomas van der Vlugt is nog niet officieel bevestigd. Hoewel de twee sinds de zomer al veel met elkaar gespot zijn, hebben ze allebei nog niet officieel toegegeven dat ze samen zijn. Er is dus nog een kleine slag om de arm. Wanneer je echter zo vaak in elkaars gezelschap bent, dan weten we natuurlijk wel allemaal dat er iets meer speelt dan dat je gewoon bevriend met elkaar bent. Dat maakt het ook interessant om verder te kijken.

Wie is de nieuwe vriendin van Thomas van der Vlugt?

Over de nieuwe vriendin van Thomas van der Vlugt is nog niet heel veel bekend. We weten dat ze als verpleegkundige actief is in het ziekenhuis van Leiden. Ook weten we dat ze heel sportief is en zich bijvoorbeeld richt op marathons. Daar heeft ze dan ook een connectie met Thomas die er natuurlijk ook om bekendstaat dat hij wel behoorlijk sportief is. Verder is eigenlijk nog niet veel bekend over wie zij is en wat ze doet.

Veel samen te zien

Dat Daniëlle Thomas van der Vlugt zijn vriendin is, lijkt wel duidelijk. De twee zijn bijvoorbeeld al heel vaak samen in het openbaar gezien, onder andere bij de plaatselijke snackbar. Daarnaast is het ook zo dat Thomas wel heel veel reageert en liket op Instagram-posts van Daniëlle. Dat doe je natuurlijk ook niet zomaar. Het is dus zeer aannemelijk dat ze al een tijdje in een relatie zitten met elkaar. Het is nu nog wachten op de officiële bevestiging. Juist ook omdat Thomas zo begeerd werd door heel veel vrouwen van Nederland.

Samenwonen en trouwen

De vriendin van Thomas van der Vlugt is nog niet zo lang met deze bekende Nederlander samen. Het is dus misschien nog wat te vroeg om over trouwen en het krijgen van kinderen te beginnen. Het is vooral interessant om te bekijken wanneer ze gaan samenwonen. Aan de andere kant worden ze zo vaak samen gespot, dat het best weleens zo kan zijn dat ze al bij Thomas is ingetrokken, zonder dat de volgers het door hadden. Het is dus zeker interessant om dit in de gaten te houden. Zo houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen tussen de twee.