Wie is Sywert van Lienden zijn vriendin?

Sywert van Lienden werd al op jonge leeftijd bekend in Nederland. De laatste tijd kwam hij vooral negatief in het nieuws. Maar wie is Sywert van Lienden zijn vriendin? We hebben eens onderzocht hoe het precies zit. Sywert is samen met Ilse van Eck. Zij kennen elkaar al langere tijd. Ook voordat hij in het nieuws kwam vanwege fraudezaken waren zij al een stel. Dit betekent dus waarschijnlijk ook wel dat de band sterk is.

De vriendin van Sywert van Lienden

Ilse van Eck is de vriendin van Sywert van Lienden. Ze hebben elkaar op een nogal opvallende manier leren kennen. Dat gebeurde namelijk via Twitter. Tegenwoordig heet dit X. Nu gebeurt het natuurlijk wel vaker dat mensen elkaar online via dating apps of social media leren kennen. Dat dit echter ook via Twitter gebeurt, hoor je veel minder vaak. Voor dit koppel bleek het echter de perfecte plek. Zo kwamen ze in contact en van het één kwam het ander. Sindsdien vormen ze dan ook een koppel.

Wat weten we van Sywert van Lienden zijn vriendin Ilse?

Als het gaat om Sywert van Lienden zijn vriendin Ilse, dan weten we niet heel veel. Wel weten we dat ze in Amsterdam werkt. Daar heeft ze een baan bij de gemeente. Ze is daar gedragsdeskundige. Sywert was zelf natuurlijk een bekendheid om verschillende redenen. Zo was hij ooit op jonge leeftijd voorzitter van LAKS. Dit is de vakbond voor scholieren. Later schoof hij vaak aan bij het tv-programma De Wereld Draait Door. Zo kennen de meeste mensen hem.

Door moeilijke tijden

Sywert van Lienden zijn vriendin heeft de afgelopen periode een moeilijke tijd moeten doormaken. Sywert kwam namelijk niet heel erg positief in het nieuws. Dat heeft alles te maken met de zogenaamde mondkapjesdeal. Toen de coronapandemie uitbrak en er een tekort aan mondkapjes was, zou hij met compagnons hiervoor zorgen. Hij zou dit zonder winstoogmerk doen, maar dat bleek achteraf toch wel anders te zitten. Hij bleek er zelf miljoenen aan te hebben overgehouden. Dit leidde onder andere tot rechtszaken. Ilse van Eck bleef al die tijd echter gewoon aan zijn zijde staan.

Gezinssituatie Sywert en Ilse

De vriendin van Sywert van Lienden woont met hem samen in Amsterdam. Hoe het met hun huwelijkse situatie zit, is niet precies bekend. Wel hebben ze een zoon en dochter. Dit zijn nog hele jonge kinderen. Of er nog meer kinderen komen, weten we natuurlijk niet. Het gezin leeft de laatste  veel meer in de luwte. Het is wel zo dat ze nog altijd gewoon bij elkaar zijn. Ook lijkt het erop dat ze het gewoon fijn hebben met elkaar. Zelfs wanneer je slechte tijden hebt meegemaakt is dat natuurlijk wel fijn.