Wie is Stefan van der Wielen zijn vriendin?

Wie is Stefan van der Wielen zijn grote vriendin? Dat is de grote vraag die veel mensen bezighoudt. Nu Van der Wielen steeds bekender begint te worden, is het opvallend dat hij zijn privéleven nog altijd zo goed weet af te schermen. Het is daarom ook lastig om er iets over te zeggen. We zullen je vertellen wat we wel weten over deze zanger en zijn relationele situatie op dit moment. Bovendien blijven we natuurlijk verder zoeken.

Bekend als zanger

Hoewel we dus niet weten wie de vriendin van Stefan van der Wielen is, weten we wel dat hij waarschijnlijk genoeg aandacht van vrouwen zal krijgen. Hij is natuurlijk vooral bekend als de zanger van Orange Skyline. Daarmee timmert hij al enige jaren aan de weg. Dat hij tijdens zijn optredens voldoende vrouwen zal tegenkomen, is dan ook wel zeker. De kans is ook best aanwezig dat hij wel gewoon een relatie heeft, maar deze buiten de media probeert te houden. We weten immers dat er al heel lang een dame in zijn leven is, waarover zo meteen meer.

Net als andere BN’ers

Er zijn meer BN’ers die ervoor kiezen om hun relatie niet te breed uit te meten in de media. Niels van der Laan en Rick van Stippent zijn daar voorbeelden van. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien willen ze simpelweg niet dat hun partner wordt lastig gevallen om wat zij doen als beroemdheid. Het kan ook zijn dat de partner er zelf helemaal geen zin in heeft. Dat is natuurlijk allemaal mogelijk. Misschien komen we daar nog achter in de toekomst.

Heeft Stefan van der Wielen een vriendin?

Stefan van der Wielen zijn vriendin blijft dus voorlopig een mysterie voor ons allemaal. We dachten eerst dat hij helemaal geen vriendin had. De afgelopen maanden zijn echter wel enkele foto’s van hem met zijn vriendin op zijn Instagram verschenen. Bij één van de foto’s stond dat ze samen naar een wedstrijd van Ajax waren gegaan om te vieren dat ze tien jaar bij elkaar waren. Dat betekent dus dat ze elkaar al op jonge leeftijd hebben leren kennen, want Stefan is nog altijd maar 30 jaar oud.

Meer in de toekomst

Juist omdat de vriendin van Stefan van der Wielen zo’n mysterie is, gaan we verder op onderzoek uit. We willen eigenlijk toch wel meer weten. Wat we wel weten is dat ze nog geen kinderen hebben. Een andere foto op Instagram toonde het stel met een hondje en dat werd door Stefan het gezinsuitje genoemd. Dat lijkt er dus op dat er op dit moment alleen een hond in hun leven is. We blijven verder zoeken om te kijken wat we allemaal te weten kunnen komen.