Wie is Roel van Velzen zijn vriendin?

Het is de laatste tijd duidelijk geworden dat hij definitief de liefde heeft gevonden, maar wie is Roel van Velzen zijn vriendin nu eigenlijk? De zanger en pianist is al langere tijd gelukkig met Basja Chanowski. Het is natuurlijk interessant om eens te kijken wat het geheim is achter een gelukkige relatie die al wat langer standhoudt. Dit is namelijk iets wat we niet zo vaak meer tegenkomen onder de sterren. Alle reden om dus eens te kijken hoe het allemaal precies in elkaar zit.

De vriendin van Roel van Velzen

De vriendin van Roel van Velzen kent hem al enige tijd. Ze zijn al sinds 2021 samen. In het begin liep het volgens de zanger allemaal wel wat stroef. Van Velzen kwam uit een relatie met zijn ex-vrouw en heeft ook kinderen met haar. Zijn nieuwe vriendin heeft echter geen kinderen. Het was voor hem dan ook lastig om alles in goede banen te leiden in het begin. Bovendien woonde zij op één van de Waddeneilanden en hij in Haarlem. Inmiddels gaat alles echter gestroomlijnd.

Allemaal samen

Roel van Velzen zijn vriendin en ex-vrouw kunnen het relatief goed met elkaar vinden. Zoals van Velzen zelf het ook relatief goed kan vinden met de nieuwe vriend van de moeder van zijn kinderen. Het is wel opvallend dat hier zoveel aandacht aan is besteed. Er is namelijk al meerdere keren een artikel over verschenen in de verschillende roddelbladen. Ook had de zanger het erover in zijn eigen podcast. Misschien is dit dan ook wel het geheim van het succes achter de relatie?

Bekend met lange relatie

Aan de andere kant is het ook zo dat Roel van Velzen wel bekend is met lange relaties. Zijn ex-vrouw was ook zijn jeugdliefde. Ze waren al meer dan 20 jaar samen toen ze in 2019 gingen scheiden. Ze kenden elkaar dus al vanaf hun tienerjaren. Van Velzen is dus niet iemand die snel van de ene naar de andere relatie gaat. Dit is een andere verklaring waarom hij nu ook al weer ruim twee jaar met Basja Chanowski samen is en dit nog altijd de goede kant op lijkt te gaan.

Trouwen en kinderen?

Bij Roel van Velzen is de lengte van zijn vriendin natuurlijk altijd een issue. In ieder geval voor de volgers. Ze is inderdaad een stuk langer dan hij. Maar dat weerhoudt ze er niet van om het leuk te hebben met elkaar. Of ze gaan trouwen en samen ook kinderen zullen krijgen, dat is op dit moment nog niet te zeggen. Basja heeft zelf geen kinderen, dus misschien wil ze wel graag een gezin vormen met Roel. Wanneer dit het geval is, dan zal je er hier meer over te weten komen.