Wie is Rick van Stippent zijn vriendin?

Wie is Rick van Stippent zijn vriendin? Dat is een goede vraag. De autoliefhebber die van zijn liefhebberij kan leven is weliswaar op Instagram regelmatig te zien met een donkerharige dame, maar hoe ze heet en wie ze is, houdt hij toch wel goed verborgen. Natuurlijk willen we hier meer over weten, maar de informatie is beperkt. Toch zullen we op deze plek met je delen wat we wel weten. Zo is er straks in ieder geval iets meer duidelijk.

Al enige tijd samen

We weten dat de vriendin van Rick van Stippent al enige tijd in zijn leven is. Dat zien we bijvoorbeeld op Instagram, waar ze al langere tijd in zijn posts opduikt. Dat de twee een leuke tijd met elkaar hebben, lijkt wel duidelijk wanneer je hiernaar kijkt. Complimentjes en hartjes vliegen over en weer. Dat lijkt een goed teken. Dat het grote publiek verder niet veel van deze dame weet, lijkt dan ook een bewuste keuze te zijn. Misschien wil ze wel niet zo graag in de bekendheid treden. Dat is misschien ook niet vreemd.

Snelle opmars van Rick

Rick van Stippent zijn vriendin was al met hem samen voor hij beroemd werd. Hij heeft natuurlijk een behoorlijk snelle opmars achter zich. Sinds hij op YouTube verscheen met zijn autobedrijf, is hij snel vele volgers rijker geworden. Iedereen wil nu iets van hem. Dat zijn vriendin, of misschien zijn ze wel getrouwd, nog altijd bij hem is, is wat dat betreft dus ook wel te prijzen. Je ziet soms wel dat mensen heel hun leven overhoop gooien wanneer ze faam vergaren. 

Bekend van de auto’s

De vriendin van Rick van Stippent blijft dus enigszins op de achtergrond. Zijn auto’s staan daarentegen altijd centraal bij alles wat hij doet. Dat loopt ook wel eens verkeerd af. Zo kwam hij in 2022 in het nieuws toen hij een peperdure Lamborghini total loss reed. Hoewel hij er zelf goed van af kwam, was het grote publiek er minder over te spreken dat hij zo’n gevaar op de weg bleek te zijn. Sindsdien heeft hij het dan ook wel een stuk rustiger aan gedaan. 

Meer in de toekomst?

Hoewel we je nu dus niet veel kunnen vertellen over Rick van Stippent zijn vriendin, geven we niet snel op. We gaan op zoek naar verdere informatie over wie zij is en hoe zij elkaar kennen. Wanneer we meer weten, dan zullen we je daar zeker ook over op de hoogte houden. Misschien gaan ze wel trouwen of zijn ze zelfs al wel getrouwd. Ook willen we natuurlijk weten wanneer ze een gezin gaan stichten. Alles wat we leren in de toekomst zullen we dan ook zeker met je delen.