Wie is Raymond van Barneveld zijn vriendin?

Wie is Raymond van Barneveld zijn vriendin? Sinds de darter van zijn vorige vrouw gescheiden is, zien we hem met een andere dame. Inmiddels is zij geen onbekende meer en weten we al het nodige over deze dame. Zo weten we bijvoorbeeld dat ze Julia Evans heet en dat ze uit het Verenigd Koninkrijk komt. Dat is natuurlijk ook niet zo vreemd, want hier is de dartsport het grootst. 

Groot leeftijdsverschil

Raymond van Barneveld zijn vriendin haar leeftijd deed in het begin wel de nodige wenkbrauwen fronsen. De twee schelen maar liefst 18 jaar. Van Barneveld was al ver in de 50 en Julia Evans was pas net de 30 gepasseerd toen ze elkaar leerden kennen. Veel mensen dachten dan ook dat dit geen lang leven beschoren was. Het zit echter toch wel anders, want inmiddels zijn we al enkele jaren verder en zijn de twee nog altijd samen. Sterker nog, er hebben zich ook al de nodige ontwikkelingen voorgedaan.

Trouwen in 2023?

Raymond van Barneveld zijn vriendin kwam in zijn leven kort nadat het huwelijk met Sylvia eindigde. Met haar was de darter en postbode al vele jaren samen, maar de koek was in 2020 toch echt op. Kort daarna kwam zijn nieuwe liefde echter al in beeld. In 2022 vroeg hij haar in Parijs ten huwelijk. Het paar zou in 2023 gaan trouwen. Het is echter toch net even anders gelopen, maar niet zoals je nu misschien denkt.

Huwelijk werd uitgesteld

Toen in 2022 bekend werd dat de vriendin van Raymond van Barneveld ja had gezegd, werd daarbij gezegd dat ze over een jaar zouden gaan trouwen. In augustus van 2023 werd echter bekend dat het huwelijk wat vertraging opliep. Dit had alles te maken met de opleving van zijn dartcarrière. Nu Van Barneveld weer met de top meedoet, moest hij er rekening mee houden dat hij de finale in Amsterdam kon halen, een dag voor zijn geplande huwelijk op Cyprus. Daarop werd besloten om de trouwdag dan maar op te schuiven naar een ander moment. Echter, bleek het slechts om een dag uitstel te gaan. 

Gezin van Van Barneveld

Raymond van Barneveld en zijn vriendin zijn dus inmiddels man en vrouw. Ze hebben geen kinderen. Van Barneveld heeft wel kinderen uit zijn vorige huwelijk met Sylvia. Deze kinderen zijn echter inmiddels al volwassen en zijn uitgewaaierd. Dat betekent dus dat Raymond en Julia de tijd vooral lekker samen doorbrengen. Al is hij wel veel op pad omdat hij zoals gezegd inmiddels weer flink aan de weg timmert met de top van de dartsport. Hij is dus op allerlei toernooien in allerlei landen te vinden. Of ze zelf nog kinderen willen, is niet bekend op dit moment.