Wie is Rafael van der Vaar zijn vriendin?

Wie is Rafael van der Vaart zijn vriendin? Iedereen die ook maar een beetje de sportwereld volgt, weet dit natuurlijk wel. Het is Estavana Polman, de handbalster van het Nederlands team. Dat is ze ook al enige tijd. De twee hebben al een heel leven met elkaar opgebouwd. Omdat zij nog in de sport actief is en Rafael inmiddels gestopt is, heeft hij zijn bezigheden aan haar aangepast. Dat zien we bijvoorbeeld aan de woonplaats van dit stel. Ze wonen namelijk in Roemenië.

De vriendin van Rafael van der Vaart

Nadat Rafael van der Vaart zijn huwelijk met Sylvie Meis beëindigde zat hij eigenlijk maar korte tijd alleen thuis. Hij ontmoette Estavana al vrij snel en kort daarna kwam al officieel naar buiten dat ze een stel waren. Sindsdien zijn ze samen en lijkt het alsof ze het nog altijd gezellig hebben met elkaar. Ze zijn niet getrouwd, maar ze hebben wel samen een kind. Rafael had ook al een zoon met Sylvie, dus voor hem is het al zijn tweede kind.

Samen in Denemarken

Omdat Estavana Polman in Denemarken bij een club speelde als handbalster, besloot Rafael aan het einde van zijn carrière ook daar te gaan voetballen. Hij speelde er bij twee clubs voor hij stopte. Daarna is hij ook nog enige tijd als trainer actief geweest bij zijn laatste club. Op die manier konden ze wat gemakkelijker bij elkaar zijn. Dit had natuurlijk minder goed gewerkt als ze allebei in een ander land actief waren. Ook tegenwoordig verblijven ze samen in het land waar de vriendin van Rafael van der Vaart handbal speelt.

Wonen in Roemenië

Momenteel wonen Rafael van der Vaart en zijn vriendin samen in Boekarest in Roemenië. Estavana Polman maakte namelijk een transfer naar een topclub in dit land en Rafael besloot mee te gaan. Hij lijkt het ook naar zijn zin te hebben in het land. Toen hij een aanbieding van Ajax kreeg om in Amsterdam assistent-trainer te worden, toen sloeg hij die af. Dat zou niet goed passen bij zijn gezinsleven dat zich in Roemenië afspeelt. Dit zegt misschien ook wel iets over hoe goed de relatie ervoor staat op dit moment.

Trouwen in de toekomst?

De vriendin van Rafael van der Vaart is niet met hem getrouwd. Of dit in de toekomst wel aan de orde zal komen, is even afwachten. Mogelijk gebeurt dit als ze terugkeren naar Nederland. Rafael doet hier werk voor tv rond voetbalwedstrijden. Estavana liet ook weleens doorschemeren na haar carrière wel bij televisie te willen. Mogelijk keren ze dan terug naar Nederland en bouwen ze dan verder aan hun leven samen. Het is natuurlijk altijd interessant om dit in de gaten te houden.