Wie is Niels van der Laan zijn vriendin?

Wie is Niels van der Laan zijn vriendin? Dat is een vraag die veel mensen al lange tijd bezighoudt. De ene helft van het duo Van der Laan & Woe is namelijk heel voorzichtig met zijn privéleven. We weten inmiddels wel dat hij gewoon een gezin heeft. Dit heeft hij zelf gezegd in een interview. Verder weten we echter niet zoveel over hoe het nu eigenlijk precies allemaal zit. We gaan op deze plek wel eens bekijken wat we nu eigenlijk wel weten.

Heeft Niels van der Laan een vriendin?

Heeft Niels van der Laan een vriendin of is hij getrouwd? Dat is niet helemaal duidelijk. Dat er iemand in zijn leven is en dat ze kinderen hebben, dat kunnen we afleiden uit het antwoord dat hij enige tijd geleden in een interview gaf. Toen zei hij dat hij een gezin heeft. Of hij getrouwd is of dat ze gewoon samenwonen, dat is echter nog niet bekend. Daar is dan ook een goede reden voor, want de presentator en cabaretier houdt het gezin afgeschermd van de buitenwereld.

Bewust buiten de spotlights

Dat de vriendin van Niels van der Laan niet in de openbaarheid treedt is een bewuste keuze. Daar zijn verschillende redenen voor. In de eerste plaats wil de cabaretier niet dat allerlei zaken mee gaan wegen in het werk dat hij doet. Daarnaast vindt hij het ook gewoon grappig dat het een beetje een mysterie is voor de buitenwereld. Dat mensen gissen naar hoe het zit schenkt hem blijkbaar ook wel enig plezier. Daarom blijft zijn gezin buiten de spotlights.

Is het toch zijn vriendin?

Misschien heeft Niels van der Laan toch een vriendin. In hetzelfde interview zei hij namelijk dat hij niet wil dat mensen naar zijn programma zitten te kijken en dan denken ‘oh, zijn vriendin heeft corona’. Daaruit zouden we kunnen afleiden dat hij niet getrouwd is. Maar zoals hij dat zelf al zei is het bewust een mysterie, dus het kan ook zijn dat hij dit bewust op deze manier heeft gezegd. Mogelijk is hij dus toch gewoon getrouwd. Het is wel interessant om te zien hoelang hij dit kan blijven volhouden.

Al heel lang samen

Wat we wel weten over Niels van der Laan zijn vriendin, is dat hij haar al heel lang kent. Ooit begon het heel losjes als scharrels, maar uiteindelijk zijn ze daarna altijd bij elkaar gebleven. Dat het nog altijd goed gaat, kan mogelijk ook komen doordat ze zo buiten de schijnwerpers blijft. Het leven is veelal hetzelfde gebleven als toen Van der Laan nog niet bekend was. Dat kan natuurlijk best wel goed werken. Misschien komen we er ooit nog eens achter hoe het nu eigenlijk precies zit.