Wie is Michael van der Plas zijn vriendin?

De vraag wie is Michael van der Plas zijn vriendin is niet gemakkelijk te beantwoorden. De laatste jaren heeft hij namelijk nogal wat relaties gehad. De laatste tijd lijkt hij echter de liefde hebben gevonden bij een andere bekende Nederlander. Michael is namelijk al een aantal keer gesignaleerd met Charlene Bakker. Misschien weet je niet direct wie dit is, maar toch is ze geen onbekende. Dat is dus een goede reden om eens te bekijken hoe het nu precies zit met deze relatie.

De nieuwe vriendin van Michael van der Plas

We zouden Charlene gerust de nieuwe vriendin van Michael van der Plas kunnen noemen. Het nieuws over de twee is namelijk nog niet zo lang geleden naar buiten gekomen. Ze kennen elkaar echter al heel veel langer. Dat komt omdat ze allebei al jaren optreden en elkaar in die gelegenheden regelmatig zijn tegengekomen. Omdat ze allebei al in andere relaties zaten, zat er eerder echter niets in voor het tweetal. Nu ze allebei vrijgezel waren, lijkt dan toch de vonk overgeslagen te zijn.

Wie is Charlene Bakker?

Charlene Bakker is dus de vriendin van Michael van der Plas, maar wie is zij eigenlijk? Ze is zangeres en misschien ken je haar daar van. Ze heeft meegedaan aan bijvoorbeeld Idols en We want more. Ook zat ze in de YouTube-versie van Beste Zangers. Daarnaast is het ook zo dat ze als achtergrondzangeres bij Gordon en Gerard Joling heeft gewerkt. Ze is dus bekender dan je misschien dacht en waarschijnlijk weet je nu ook precies over wie we het hebben.

Eerdere relaties

Michael van der Plas en zijn vriendin zijn nog maar net samen en komen allebei net uit andere relaties. Van der Plas heeft bijvoorbeeld al verschillende dames aan zijn zijde gehad, waarvan Barbie waarschijnlijk toch wel de bekendste is. Charlene Bakker heeft twee kinderen uit een eerder relatie. Samen vormen ze nu dus een samengesteld gezin. Het is volgens insiders zo dat ze allebei van nature een vrolijk humeur hebben en dat je flink met ze kan lachen. Dat kan dus de relatie wel flink ten goede komen.

Is het officieel?

Hoewel de nieuwe vriendin van Michael van der Plas nog maar kort in zijn leven is, is het wel al behoorlijks serieus. Dat kunnen we bijvoorbeeld al zien aan de vele posts op social media van de twee. Ze zijn voortdurend bij elkaar te zien. Het is wel heel interessant om te volgen hoe het nu verder gaat met deze relatie. De vorige relaties van Michael wilden nog weleens snel weer stranden, maar misschien dat het dit keer toch anders gaat zijn. Het is te hopen dat de twee elkaar nu voor langere tijd gevonden hebben.