Wie is Max Verstappen zijn vriendin?

Max Verstappen zijn vriendin is inmiddels geen onbekende meer. Al is ze dat ook eigenlijk nooit echt geweest. Het is namelijk Kelly Piquet. Haar vader is namelijk één van de voorgangers van Verstappen als wereldkampioen in de Formule 1. Op dit moment staan haar vader en haar vriend op gelijke hoogte met allebei 3 wereldtitels in de koningsklasse van de racesport. Dit is echter natuurlijk niet het enige wat er over haar te vertellen is. Zo heeft ze zelf inmiddels ook een behoorlijke naam opgebouwd.

Nederlandse moeder van Kelly

Dat de vriendin van Max Verstappen bij de Nederlandse coureur uitkwam is misschien helemaal niet zo vreemd. De tweede achternaam van Kelly is namelijk Tamsma. Dat klinkt je Nederlands in de oren en dat is het ook. Haar moeder is namelijk een Nederlandse. Kelly heeft bovendien zelf het grootste deel van haar leven in Europa doorgebracht. Ze is geboren in Duitsland en ze studeerde in Frankrijk en Engeland. Daardoor voelt ze zich dus waarschijnlijk ook op haar gemak in Monaco, waar ze samen met Max een appartement heeft.

Eerdere relatie van Kelly

Toen de twee elkaar leerde kennen was dat het laatste nieuws rond Max Verstappen en zijn vriendin. Dit had namelijk wel wat voeten in aarde. Kelly was namelijk tot kort daarvoor nog de vriendin van Daniil Kvyat. Dit was een concurrent van Max Verstappen in de racesport. Sterker nog, Max had hem vervangen bij Red Bull Racing en deed het daar veel beter dan de Rus. Die kon daardoor een terugkeer vergeten. Ook Kelly, met wie hij een dochter heeft, stapte over op Max. 

Nog altijd samen

Doordat het begin van de relatie van Max Verstappen en zijn vriendin zo verliep, werd er veel geroddeld. De relatie zou bijvoorbeeld nooit lang kunnen stand houden op deze manier. Dat bleek echter toch wel anders te lopen. Inmiddels zijn we namelijk enkele jaren verder en zijn de twee nog altijd samen. Ze wonen zoals gezegd in Monaco. Daar zijn ze echter een groot deel van de tijd niet te vinden. Max moet namelijk van race naar race en Kelly reist toch ook wel zeer regelmatig mee.

Gezin van Max Verstappen

De vriendin van Max Verstappen heeft dus een kind uit haar relatie met Kvyat. Samen met Max en haar dochter vormen ze een gezin. De twee hebben zelf op dit moment nog geen kinderen samen. Of dit in de toekomst wel gaat gebeuren, is dus nog even afwachten. Max schoot natuurlijk wel heel jong naar de top van de racewereld. Nu hij meerdere keren kampioen is geworden en zelf ook wat volwassener wordt, zou het best kunnen dat de twee plannen maken om ook zelf kinderen te nemen en een gezin te vormen.