Wie is Levi van Kempen zijn vriendin?

Levi van Kempen zijn vriendin is een beetje een mysterie. Ze heet Nikki, maar verder weten we eigenlijk niet zoveel van haar. Ze wordt door de acteur een beetje buiten de schijnwerpers gehouden. Dat is ook niet zo vreemd wanneer we kijken naar de liefdesgeschiedenis van deze bekende Nederlander. In het verleden liep het nog wel eens verkeerd af. Alleen al daarom is het goed te begrijpen dat hij hier tegenwoordig anders naar kijkt. Maar hoe zit het nu eigenlijk allemaal precies?

Levi van Kempen zijn vriendin Nikki

Dat we weten dat Levi van Kempen zijn vriendin Nikki heet, hebben we aan de acteur zelf te danken. Het is namelijk zo dat hij hier zelf over begon aan het einde van de coronapandemie. De acteur had in de pandemie namelijk gestudeerd voor piloot en maakte bekend dat hij ging vliegen voor een bekende luchtvaartmaatschappij. Hij zei dan ook dat dit wel gevolgen had voor de relatie met zijn vriendin Nikki. Hij zou immers nog meer van huis zijn als hij ging vliegen.

Eerdere relaties van de acteur

Levi van Kempen is nog altijd maar 35, maar het lijkt alsof hij al jaren een BN’er is. Dat is ook niet zo gek, want hij werd al heel jong bekend als acteur. In die tijd was de vriendin van Levi van Kempen ook een bekende persoonlijkheid. Hij ging toen namelijk met Josje van K3. Mogelijk is hij door die ervaring ook wat voorzichtiger geworden, want de relatie liep niet goed af en dit werd breed uitgemeten in de pers. Dat is natuurlijk nooit leuk om mee te maken, zeker niet als je jong bent. 

Al lang samen

Levi van Kempen en zijn vriendin zijn inmiddels al enkele jaren samen. Dat betekent dus dat het eigenlijk ook verder geen zin heeft om terug te kijken op de eerdere relaties. Het is natuurlijk ook veel interessanter om naar de toekomst van het stel te kijken. Ondanks zijn nieuwe baan als piloot lijken ze het namelijk nog altijd leuk te hebben met elkaar. Dat we ze niet veel in het openbaar zien, is in dat opzicht misschien ook maar goed voor beide partners. Dit geeft natuurlijk ook rust.

Hebben ze kinderen?

Levi van Kempen en zijn vriendin Nikki hebben voor zover wij weten geen kinderen. Het is natuurlijk ook niet vreemd dat iemand die eerst een acteercarrière en daarna een loopbaan als piloot opbouwt rustig wacht met het stichten van een gezin. Aan de andere kant komt hij nu wel ook op de leeftijd om dat te doen. Of er dus verandering in komt, kan je ontdekken door ons in de gaten te houden. Zodra we hier meer over weten, dan zullen we je het namelijk direct melden.