Wie is Kees van der Spek zijn vriendin?

Eigenlijk is de vraag wie is Kees van der Spek zijn vriendin niet juist. Kees is namelijk al bijna 20 jaar getrouwd. Zijn partner heet Annabelle van der Spek. In 2004 stapten zij in het huwelijksbootje. Ze zijn nog altijd bij elkaar. De bekende journalist is door de jaren heen meer en meer een BN’er geworden, maar hij is wel nog altijd gewoon samen met de vrouw die hij voor zijn beroemdheid ook al kende. Dat maakt het extra leuk om eens te kijken hoe het zit.

De vriendin van Kees van der Spek

Ze was natuurlijk wel ooit de vriendin van Kees van der Spek, maar die tijd ligt al ruim achter ons. Ze hebben elkaar leren kennen in kroeg. Dat was vroeger, voor de tijd van online dating, heel normaal. Er was in Alkmaar een 80’s avond waar zij allebei naartoe gingen. Dit was zo’n 25 jaar geleden. Sindsdien zijn ze samen. Er is wel een leeftijdsverschil. Annabelle is zo’n 12 jaar jonger dan Kees. Toch heeft dat geen obstakel gevormd, ze zijn getrouwd en hebben twee kinderen.

Veel met elkaar gemeen

Kees van der Spek en zijn vrouw hebben veel met elkaar gemeen. Zo zitten ze in hetzelfde beroep. Kees is journalist en Annabelle heeft ook een studie journalistiek afgerond. Daarna belandde ze bij tv, waar Kees natuurlijk ook werkzaam is. Dit kan wel gemakkelijk zijn, want je begrijpt elkaar toch wat beter wanneer je in dezelfde kringen verkeert. Misschien is dat ook wel een reden waarom de twee nu al een kwart eeuw samen zijn en nog altijd plezier lijken te hebben.

Initiatief nemen

Dat Annabelle de vriendin van Kees van der Spek ging worden, had zij al snel besloten. Zij was namelijk degene die het initiatief nam. Ze had Kees al eens eerder gezien in de televisiewereld en knoopte daarmee een gesprek aan. Daar hebben ze nu dus nog altijd plezier van. Kees liet op Instagram al eens weten dat hij nu opnieuw met haar een relatie zou aangaan als ze elkaar nu voor het eerst zouden ontmoeten. Dat zegt natuurlijk ook wel iets over hoe goed het zit in de relatie.

Samengesteld gezin

Kees van der Spek zijn vriendin was niet zijn eerste liefde. Hij was eerder ook al eens getrouwd. Uit dat huwelijk heeft hij ook kinderen. Ze vormden dan ook lange tijd een samengesteld gezin. Inmiddels is zijn oudste zoon zelf vader en is Kees van der Spek dus ook opa geworden. Kees en Annabelle zijn weliswaar open over hun relatie en iedereen weet ervan, maar ze zijn ook weer niet zo dat ze voortdurend in de aandacht willen staan. Ze houden zich ook wel graag op de achtergrond.