Wie is Herman van der Zandt zijn vriendin?

Herman van der Zandt zijn vriendin is een bekende dame. Anna Gimbrère is namelijk zelf ook programmamaker. De twee kennen elkaar dus uit het wereldje. Ze zijn nog niet zo heel lang samen, dus het is ook leuk om eens te bekijken hoe dit nu eigenlijk allemaal zit. Hoe kennen de twee elkaar en wat weten we allemaal precies over de relatie die ze hebben?

De nieuwe vriendin van Herman van der Zandt

We zouden Anna Gimbrère nog altijd de nieuwe vriendin van Herman van der Zandt kunnen noemen. Zo lang zijn de twee namelijk nog niet samen. Voorheen was Herman samen met Jozephine Trehy. Daar was hij ook lange tijd mee getrouwd. Ergens aan het einde van 2019 kwam er een einde aan dit huwelijk. Enige tijd later begonnen we Herman en Anna voor het eerst samen in het openbaar te zien. Sindsdien zijn de twee dan ook een stel en ze zijn nog altijd samen. Het is wel zo dat er in het begin raar gekeken werd naar de relatie van deze twee televisiepersoonlijkheden.

Leeftijdsverschil tussen beide

Herman van der Zandt zijn vriendin Anna Gimbrère is flink jonger dan Herman. Ze schelen 11 jaar. Dit hoeft op zich natuurlijk geen probleem te zijn, want dit zien we tegenwoordig wel vaker. Toch waren er de nodige mensen die er wel iets over te zeggen hadden. Zeker ook omdat het verschil in leeftijd tussen Herman en zijn vorige vrouw veel kleiner was. Daar wordt dan altijd over geroddeld. Toch lijken de twee het gewoon gezellig te hebben met elkaar en hebben ze zelf geen problemen met de verschillen.

Carrière op televisie

Wat natuurlijk een voordeel is voor Herman van der Zandt en zijn vriendin, is dat ze allebei uit de televisiewereld komen. Ze hebben daar allebei hun carrière. Herman maakte recentelijk nog de overstap naar een andere omroep. Doordat ze hetzelfde soort werk doen, is het natuurlijk ook wat gemakkelijker om begrip voor elkaar te hebben. Je weet dan vaak wat de ander moet doen of moet doormaken. Dat kan natuurlijk wel een voordeel zijn voor de relatie en hoe deze zich dan verder ontwikkelt. 

Trouwen en kinderen?

Wat we natuurlijk allemaal willen weten, is hoe Herman van der Zandt en zijn vriendin nu verder gaan. Hebben ze bijvoorbeeld plannen om te trouwen? Zijn er kinderen op komst? Op dit moment weten we daar niet veel over. Het zou natuurlijk kunnen dat ze een gezin gaan stichten. Zeker ook omdat Anna nog een stuk jonger is en hier misschien wel naar op zoek is in de toekomst. Wanneer dat zo is, dan zal je daar zeker op deze plek meer over te weten komen.