Wie is Gregory van der Wiel zijn vriendin?

Wie is Gregory van der Wiel zijn vriendin? Dat is de vraag waar het al enkele maanden over gaat in de media en op de juicekanalen. Dat is ook niet zo vreemd want de voormalig voetballer van Ajax en het Nederlands Elftal werd onlangs met een nieuwe dame gespot. De eerste geruchten over wie het is en wat de twee met elkaar hebben steken inmiddels de kop op. Dat maakt het dus ook interessant om eens dieper te graven in wat we weten.

De vriendin van Gregory van der Wiel

Misschien is het goed om even terug te gaan in de tijd. De vriendin van Gregory van der Wiel was altijd Rose Bertram. Dit bekende model uit België was vele jaren samen met de voetballer. Ze hebben samen ook kinderen. De relatie ging echter uit omdat Van der Wiel een behoorlijk lastige tijd doormaakte. Hij had veel last van geestelijke gezondheidsproblemen. Het was beter voor alle partijen om uit elkaar te gaan zodat hij aan zichzelf kon werken. Dit gebeurde dan ook in 2022.

Terug bij Rose?

Toen de geruchten over Gregory van der Wiel zijn nieuwe vriendin de kop opstaken, toen viel één ding op. De dame waarmee hij gespot werd had verdacht veel weg van zijn ex. Waren de twee dan toch weer bij elkaar gekomen? Inmiddels weten we dat dit niet het geval is. Er zijn namelijk ingewijden die weten om wie het wel gaat. Het gaat om één van de verleidsters van Temptation Island. Dat maakt het natuurlijk extra interessant om te volgen. Is deze dame een serieuze kandidate?

Wie is het?

Om duidelijk te zijn, inmiddels wordt gemeld dat het om Marisol gaat. En toegegeven, ze heeft ook wel enige gelijkenissen met Rose Bertram. Dat neemt niet weg dat het er dus op lijkt dat de ex-voetballer een nieuwe liefde heeft gevonden. Ze zijn al een paar keer op dansvloeren gesignaleerd samen en daar waren ze dan ook flink intiem en aan het zoenen. Het lijkt dus dat het een serieuze nieuwe vlam is. Alle reden om dus ook in de gaten te houden hoe dit verder gaat.

Is het officieel?

Hoewel Gregory van der Wiel zijn nieuwe vriendin nog niet officieel heeft gepresenteerd aan het publiek, lijkt het er wel op dat dit een serieuze zaak is. Marisol liet er al het een en ander over weten op Tiktok. Dat maakt dus ook dat het misschien nog maar een kwestie van tijd is voor iedereen ervan weet. Het is in ieder geval leuk om te zien hoe dit zich ontwikkelt en dat het ook weer wat beter gaat met Van der Wiel. Dat is natuurlijk ook het belangrijkste nieuws in deze hele ontwikkeling.