Wie is Frank van der Lende zijn vriendin?

Hij is één van de bekendste verschijningen in Nederland, maar wie is Frank van der Lende zijn vriendin? We hebben er onderzoek naar gedaan en weten het een en ander. Ze heet Hanna van Til en de twee zijn al langere tijd samen. We willen graag het nodige met je delen, dus lees snel verder om helemaal op de hoogte te raken van deze dame en de relatie die de twee hebben. Er is bijvoorbeeld zelfs al gezinsuitbreiding bij dit koppel.

De vriendin van Frank van der Lende

De vriendin van Frank van der Lende kent de radio-persoonlijkheid al behoorlijk lang. Ze zijn al enkele jaren samen en ze zijn ook al een tijdje verloofd. Dat is opvallend, want ze zouden eigenlijk in de zomer van 2020 trouwen. We weten allemaal dat de wereld toen te maken had met het coronavirus en dat dit niet door kon gaan. Sindsdien hebben ze geen nieuwe datum geprikt. Dus hoewel Frank Hanna van Til al in 2019 ten huwelijk heeft gevraagd, moet het er nog altijd van komen.

Wel gezinsuitbreiding

Frank van der Lende en zijn vriendin Hanna zijn dan nog niet getrouwd, op een ander vlak waren er wel ontwikkelingen in de relatie. Ze werden namelijk in 2022 ouders. In juni van dat jaar werd hun zoontje Koos geboren. In de media en op Instagram zien we sindsdien dat de drie het heel gezellig hebben met elkaar. Het lijkt erop dat de drie een fijn gezinnetje vormen en dat ze erg genieten van elkaar. Ook al is er op andere vlakken wel ook het nodige veranderd in hun levens.

Een nieuwe baan

Frank van der Lende is natuurlijk vooral bekend van zijn werk bij 3FM. Rond de tijd dat Koos geboren werd, kwam er echter een einde aan zijn periode bij die radiozender. Hij moest zelfs zijn laatste show missen omdat zijn zoon geboren werd. Frank maakte de overstap naar Radio Veronica. Daar zit hij nog steeds, al is de zender zelf intussen wel van eigenaar gewisseld. Al heeft dat natuurlijk niets met Frank van der Lende en zijn vriendin te maken. Hun gezinsleven draait gewoon door.

Alsnog een keer trouwen?

Het is natuurlijk nog maar een kwestie van tijd voordat zijn vriendin en Frank van der Lende alsnog gaan trouwen. In een interview zei hij pas dat door de vele huwelijken om hem heen zijn wens om dit te doen alleen maar groter is geworden. Hij is zelfs meer fan geworden van de traditionele bruiloft die hij vroeger nooit wilde. Het is dus zeker interessant om te kijken wanneer het er dan toch van gaat komen. We zullen er op dat moment zeker ook melding van maken.