Wie is Erik van Loon zijn vriendin?

Erik van Loon is misschien niet bij iedereen even bekend. Toch is er alle reden om ons eens te verdiepen in wie Erik van Loon zijn vriendin is. Eerst is het dan goed om even te verduidelijken over wie we het hebben. Van Loon is ondernemer in de vleesindustrie en behoort tot de 500 rijkste Nederlanders. Tenminste, volgens de berekeningen van het miljonairsblad Quote. Daar willen we natuurlijk wel meer over weten.

De vriendin van Erik van Loon

De vriendin van Erik van Loon is eigenlijk zijn vrouw. Ze heet Anja van Loon en is tegenwoordig zelf ook een bekendheid. Dat zit namelijk zo. Naast ondernemer is Erik ook een groot liefhebber van racen. Vooral het rally rijden over lange afstand is een favoriet van de ondernemer. Hij nam dan ook al deel aan de beroemde Dakar Rally. En wat wil het geval? Anja van Loon is tegenwoordig ook één van de deelnemers aan de races. Erik heeft zelfs zijn eigen carrière op een lager pitje gezet voor die van Anja.

Passie voor het racen

De kans is groot dat de passie voor het racen ook een belangrijke rol in hun relatie heeft gespeeld. Anja is namelijk de dochter van een racelegende van Nederland. Fried van de Laar was namelijk haar vader. Echte liefhebbers van de sport weten natuurlijk wel wat hij voor de sport heeft betekend. Hij is zelf in 2020 overleden. Het is echter best aannemelijk dat Anja en Erik elkaar op die manier hebben leren kennen. Tegenwoordig racen ze dus zelf allebei.

Al lang bij elkaar

Heeft Erik van Loon een nieuwe vriendin of niet? Toen we er wat dieper in doken ontdekten we dat de twee elkaar al heel lang kennen. Wel werken ze allebei al heel lang aan verschillende carrières. Zo was Van Loon coureur en ondernemer, maar is hij nu vooral met zijn vleesproducten bezig. Anja is ook actief in de bedrijven die haar vader heeft opgezet voor hij overleed. Die bedrijven doen nog altijd goede zaken. Al is zij juist meer en meer met het racen aan de slag gegaan de laatste jaren. Erik ondersteunt haar erbij.

Het gezin Van Loon

Erik van Loon en zijn vriendin houden hun gezinssituatie wel goed buiten het nieuws. Dat ze samen zijn en elkaar al lang kennen, dat is wel bekend. Hoe het allemaal verder zit is wat minder duidelijk. Zo hebben we bijvoorbeeld niet kunnen ontdekken of ze kinderen hebben en hoeveel dat er zijn. Omdat ze allebei al wat ouder beginnen te worden, zou het kunnen dat ze allang een gezin hebben gevormd, of dat ze juist hebben besloten dat ze het samen ook wel leuk hebben en zich lekker op het racen kunnen storten wanneer ze dat willen. We blijven hier verder onderzoek naar doen.