Wie is Dylan van Baarle zijn vriendin?

De Jumbo-ploeg presteerde beter dan ooit in het wielrennen en Dylan van Baarle had daar een belangrijke rol in. Dat is ook niet zo vreemd, want de Nederlander beleefde in het jaar 2023 goede tijden. Zo werd bijvoorbeeld duidelijk wie Dylan van Baarle zijn vriendin is. Het is namelijk niemand minder dan de Française Pauline Ferrand-Prevot. Zij is al jaren één van de populairste sporters onder fans. Daar heeft haar uiterlijk natuurlijk ook alles mee te maken. Tijd om meer te weten te komen.

De vriendin van Dylan van Baarle

Dat Pauline nu de vriendin van Dylan van Baarle is, werd op een bijzondere dag duidelijk. De twee maakten het namelijk officieel op Valentijnsdag. Dit is natuurlijk ook de ideale dag voor zulk nieuws. Dat Ferrand-Prevot op de markt was, was al een tijdje bekend. In 2022 ging ze namelijk na lange tijd uit elkaar met Julian Absolom. Ook hij is een oud-wielrenner die vooral succes had in het mountainbiken. Pauline verliet niet alleen hem, maar ook zijn eigen wielerploeg.

Veel met elkaar gemeen

Dat Dylan van Baarle en zijn vriendin veel gemeen hebben, mag wel duidelijk zijn. Allebei zijn ze behoorlijk succesvol in de wielersport. Dylan behoorde al meerdere keren tot het team dat de Tour de France won, en won zelf ook grote wedstrijden zoals Paris-Roubaix. Pauline was de eerste wielrenner die wereldkampioen in zowel het mountainbiken, veldrijden als op de weg werd. Dat is dan ook een prestatie die nog altijd tot de verbeelding spreekt. Dat de twee elkaar dus vaak tegenkwamen in het wereldje is eigenlijk ook niet zo vreemd te noemen.

Samen op pad

Omdat de relatie nog pril is sinds Dylan van Baarle en zijn vriendin eind 2022 samenkwamen, hebben ze het vooral nog heel leuk met elkaar. Dat zie je bijvoorbeeld aan de dingen die ze doen. Ze zijn bijvoorbeeld vaak samen aan het mountainbiken. Dat neemt niet weg dat het wel allemaal ook al behoorlijk serieus wordt. Overigens zaten Pauline en Dylan toen nog bij elkaar in het team, Ineos. Dylan is inmiddels echter vertrokken naar het Nederlandse Jumbo-Visma. Zou Pauline misschien dezelfde stap zetten?

Hoe nu verder?

Omdat de vriendin van Dylan van Baarle nog niet zo lang met hem samen is, is het misschien nog te vroeg om te kijken naar trouwerijen en het stichten van een gezin. Dat neemt niet weg dat dit natuurlijk wel in de toekomst nog op de planning komt te staan. Als de twee het zo leuk met elkaar blijven houden als ze het nu hebben, dan is het nog maar een kwestie van tijd voordat het gezin uitgebreid wordt. Alle reden om dus hier in de gaten te houden wat we erover kunnen melden.