Wie is Donny van de Beek zijn vriendin?

Bekende Nederlanders verkeren in dezelfde kringen en dat is vaak ook te zien aan de relaties die ontstaan. Kijk bijvoorbeeld eens naar Donny van de Beek zijn vriendin. Dat is Estelle Bergkamp. Dit is inderdaad de dochter van Dennis Bergkamp. Zowel Dennis als Donny speelden bij Ajax, al was het in verschillende periodes. Dat ze elkaar dus vaak tegenkwamen is niet zo gek. Dat Donny daardoor ook zijn oog liet vallen op de dochter van de voormalig wereldster is ook niet zo vreemd.

De vriendin van Donny van de Beek

De vriendin van Donny van de Beek is al lang met de speler van Manchester United samen. Ze hebben dan inmiddels ook een gezin gesticht. Onlangs werd bekend dat het stel al hun tweede kindje verwacht. Een stabiele thuisbasis is voor voetballers altijd een goede zaak. Trainers zien dit graag, want spelers kunnen zich dan nog meer richten op de sport, in plaats van dat ze uitgaan. Dat lijkt Donny dus allemaal al vroeg in zijn leven gevonden te hebben.

Hoe kennen ze elkaar?

Donny van de Beek en zijn vriendin kennen elkaar waarschijnlijk door hun gemeenschappelijke band met Ajax. In de eerste jaren van Van de Beek bij de club was de vader van Estelle er namelijk nog één van de trainers. In 2019 wisten ze elkaar dan ook te vinden en was er direct een klik. Sindsdien zijn ze samen. Dat laatste is vooral belangrijk om te vermelden. Er deden namelijk enige tijd geruchten de ronde dat de relatie flink onder druk stond.

Donny van de Beek en vriendin uit elkaar?

Er werd gespeculeerd dat Donny van de Beek en zijn vriendin uit elkaar gingen. Donny had dan ook niet de beste periode in zijn leven, want het ging niet zo lekker met hem bij zijn club Manchester United. Dat bleek echter niet nog erger te worden in zijn privésituatie, want inmiddels weten we dat de geruchten niet klopten. Sterker nog, onlangs werd bekend dat Estelle Bergkamp opnieuw zwanger is van Donny. Er komt dus nog een kindje bij in het gezin. Dit lijkt er dus niet op dat ze uit elkaar gaan.

Zijn ze getrouwd?

Hoewel Donny van de Beek en zijn vriendin samen naar Engeland zijn geboren, waar Estelle ook geboren is, en inmiddels een gezin hebben gesticht, zijn ze niet getrouwd. Nu er nog een jonge Van de Beek bij komt, kan dat misschien wel veranderen. Het is in ieder geval iets om in de gaten te houden. Mocht er iets over bekend worden, dan zullen we je dat zeker ook laten weten. Voorlopig lijkt het echter niet zo te zijn dat er plannen zijn om op korte termijn samen het huwelijksbootje in te stappen.