Wie is Botic van de Zandschulp zijn vriendin?

Botic van de Zandschulp is één van de betere proftennissers van Nederland. Hij is dan ook in de afgelopen jaren steeds bekender geworden bij het grote publiek. Wie is Botic van de  Zandschulp zijn vriendin? Daar zijn we natuurlijk allemaal benieuwd naar. Op de tribune hebben we Floor Isabel ’t Hart kunnen zien zitten. De twee zijn al heel lang samen. Dat maakt het de moeite waard om eens in hun relatie te duiken.

De jeugdliefde van Botic van de Zandschulp

De vriendin van Botic van de Zandschulp is zijn jeugdliefde. Ze zijn dan ook al meer dan 12 jaar samen met elkaar. Floor Isabel heeft dus de ontwikkeling van Botic tot de toptennisser die hij nu is vanaf het begin meegemaakt. Ze is dan ook vaak op de tribune te zien als hij speelt. Maar niet altijd, want ze heeft zelf ook aan haar carrière gewerkt en dat doet ze eigenlijk tot op de dag van vandaag nog altijd, zo hebben wij ontdekt. Zo studeert ze bijvoorbeeld nog altijd.

Populair op Instagram

Botic van de Zandschulp zijn vriendin was zelf eigenlijk geen bekende Nederlander. Ze studeert gewoon en heeft een relatief normaal leven. Ze is echter wel steeds populairder op Instagram. Dat is ook niet zo vreemd, want ze heeft haar uiterlijk ook gewoon mee. Ze ziet er goed uit en weet ook hoe ze moet poseren voor de camera. Ze heeft geen carrière als model, maar dat zou ze wel zomaar kunnen doen, als je zo kijkt naar haar eigen profiel.

Waar wonen Botic en Floor?

Botic van de Zandschulp zijn vriendin Floor is vooral vaak in Amsterdam te vinden, waar ze ook studeert. Botic woont daar ook, maar hij is natuurlijk het grootste deel van het jaar op reis omdat hij toernooien over de hele wereld speelt. Wanneer Floor Isabel ’t Hart vrij is, dan komt ze vaak ook kijken op de toernooien waar hij speelt. Vooral op de grote toernooien kan je haar in de zogenaamde players box vinden om hem aan te moedigen. Dat is natuurlijk altijd een goede steun voor een tennisser.

Hebben ze kinderen?

De vriendin van Botic van de Zandschulp heeft nog geen kinderen van de profsporter. Nu zijn ze allebei ook nog erg jong en met hun carrières bezig, dus dat kinderen nog geen prioriteit waren, is goed te begrijpen. Dat neemt niet weg dat er in de toekomst vast wel een gezin in het verschiet ligt. Wanneer er iets verandert in de situatie, dan zal je dat op deze plek ontdekken. Of ze nu naar een andere woning verhuizen, kinderen krijgen of zelfs een hond nemen. Wij zullen je ervan op de hoogte houden op deze plek.