Verschillende telefoonhoesjes, welke past bij mij?

Verschillende telefoonhoesjes, welke past bij mij

Smartphones zijn zoals je weet (of misschien zelfs al ondervonden hebt) fragile apparaten. Het apparaat hoeft maar één keer uit je handen te glippen of hij stuitert op je vloer in duizend stukjes uiteen. Daarnaast moet je het vallen en stoten voorkomen om te zorgen dat er géén barsten in het scherm komen. Ook dit is zo gebeurt! Gelukkig zijn er verschillende telefoonhoesjes op de markt waarmee je jouw telefoon kunt beschermen. Er zijn echter zoveel verschillende telefoonhoesjes op de markt, dat je jezelf ongetwijfeld zult afvragen welk hoesje het beste bij je past. Het antwoord lees je hieronder.

Waar let je op bij de aanschaf van een telefoonhoesje?

Voordat je een telefoonhoesje gaat aanschaffen, zijn er even een aantal zaken waar je op moet letten. Het ene telefoonhoesje is namelijk de andere niet en een miskoop zou natuurlijk zonde zijn. Vraag jezelf eerst af welke functies het telefoonhoesje moet hebben. Ben jij zo’n beetje de grootste kluns van West-Europa, dan ben je misschien gebaat bij een hoesje met rubberen grepen zodat je beter grip hebt op je telefoon en je deze (hopelijk) minder snel uit je handen laat vallen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een telefoonhoesje met extreme schokabsorberende functies. Een combinatie van deze twee eigenschappen is overigens ook een optie.

Wil je ook tv kijken op je telefoon dan is een telefoonhoesje met ingebouwde standaard jouw beste keuze. Een ander punt om over na te denken, is of je alleen de achterkant van je phone wilt beschermen of ook je beeldscherm. Zoals aangegeven is deze ook zeer kwetsbaar en gevoelig voor de minste of geringste krassen. Wil je echter geen hoesje om je scherm dan kun je naast een siliconen case voor de achterkant ook nog voor een screenprotector kiezen.

Verschillende soorten telefoonhoesjes

Zoals aangegeven zijn er ontzettend veel verschillende telefoonhoesjes op de markt. In combinatie met bovenstaande tips om op te letten bij aanschaf hebben we een aantal opties voor je op een rijtje gezet:

  • Bookcase telefoonhoesje

Zoals de naam al aangeeft is deze telefoonhoes in de vorm van een boek dat je open kunt slaan. De sluiting is licht magnetisch en de case blijft dus automatisch dicht als je jouw telefoon in je tas of zak hebt zitten. De hele telefoon wordt met deze telefoonhoes beschermd dus je hoeft niet bang te zijn voor krassen op je scherm.

  • Siliconen case

Een siliconen case beschermt de zij- en achterkant van je telefoon. De laatste trend op dit gebied is de transparante case. Ideaal voor mensen die trots zijn op hun telefoon maar deze toch van enige bescherming willen voorzien. Doordat de case transparant is, valt dit telefoonhoesje nauwelijks op.

  • Waterdichte telefoonhoes

Ben je een echte outdoor liefhebber? Dan is een waterdichte telefoonhoes de beste optie. Je hoeft zo niet bang te zijn dat als je telefoon toevallig uit je zak valt deze meteen kapot is.

  • Steel armor case

Dit telefoonhoesje is speciaal gemaakt voor telefoons waar ruw mee omgegaan wordt. Met dit telefoonhoesje is het geen probleem als je jouw telefoon regelmatig uit je handen laat vallen. Dankzij de iets uitstekende randen van de case, gaat het scherm ook niet stuk als de telefoon op de voorkant valt.

  • Telefoonhoesje met koord

Een telefoonhoesjes met koord beschermt je toestel op betrouwbare wijze tegen alle gevaren van het dagelijks leven. Het telefoonhoesje met koord is namelijk gemaakt van flexibel TPU materiaal dat je phone optimaal beschermt tegen vallen of stoten. De combinatie van dit flexibele TPU Hoesje met het stijlvolle nek/schouder koord maken van dit soort telefoonhoesjes zelfs een supertof modeaccessoire.            

Met een degelijke telefoonhoes is de kans heel wat groter dat jouw smartphone wat langer meegaat. Je kunt de meeste hoesjes wel vinden in de winkel, maar vaak zijn de online keuzemogelijkheden heel wat groter. Google: Telefoonhoesjes | GSMPunt om zowat alle denkbare telefoonhoesjes te ontdekken. Hier vind je een zeer ruime keuze in betaalbare telefoonhoesjes die van goede kwaliteit zijn.