Met welke speeltjes maak je jouw vriendin het gelukkigst?

Met welke speeltjes maak je jouw vriendin het gelukkigst

Ben je als man vast van plan om je vriendin een betere ervaring in bed te bieden? Ga dan niet langer alleen van je eigen kunnen uit. Er zijn talloze speeltjes die je daarbij kunnen helpen. Zo kan je het dus juist ook voor jezelf veel gemakkelijker maken. Wie beter in bed wil zijn, hoeft dat immers lang niet allemaal alleen te doen. Het is daarom juist ook slim om te kijken naar speeltjes en wat deze met vrouwen kunnen doen. Dit levert je veel op.

De echte ervaring

Vind jij het als man fijn dat de ervaring zo echt als mogelijk is? Dan hebben we een verrassing voor je: voor vrouwen geldt precies hetzelfde. Dan is het dus slim om op zoek te gaan naar speeltjes die hierop ontwikkeld zijn. Dan kom je al snel uit bij de spuitende dildo. Niet alleen is de penetratie levensecht. Het is natuurlijk vooral ook fijn dat deze dildo spuit. Dat maakt het alleen maar nog meer een echte ervaring. Dat maakt het voor vrouwen dus ook veel fijner om ermee te werken.

De spannende ervaring

Wanneer je vrouwen iets wil bieden wat je zelf niet kan, dan moet je naar de spannende ervaring kijken. Dat kan je bijvoorbeeld doen met seks-eieren. Die brengt de vrouw altijd en overal in. Dat is juist ook wat deze eitjes zo spannend maakt. Het leuke is namelijk dat je dit ook kan doen op plekken en momenten waar dit eigenlijk ongepast is. Denk aan een vergadering. Dan is het juist ook spannend om ermee aan de slag te gaan, zonder dat iemand dit door heeft.

De nieuwe ervaring

Wat je ook kan doen is jouw vriendin een hele nieuwe ervaring bieden. Misschien wil je zelf stiekem al een tijdje anale seks proberen. Het is dan natuurlijk niet vreemd dat je vriendin daar wat voorzichtiger mee is. Dat betekent echter niet dat het niet stiekem ook haar wel spannend lijkt. Dan kan je misschien een goede zet doen door een speeltje te bieden waardoor ze eerst wat kan experimenteren. Denk aan een buttplug. Dit kan een groot verschil maken waar je zelf ook wat aan hebt.

De eigen ervaring

Een speeltje aan je vriendin bieden kan je ook doen om te zorgen dat je daarmee haar ervaringen in bed wat beter kan maken. Wanneer je bijvoorbeeld een vrouw hebt die net wat meer nodig hebt, dan is het fijn wanneer ze zelf aan de slag kan gaan met een goed seksspeeltje zoals een vibrator. Daardoor kan ze toch aan haar trekken komen, ver nadat jij als man al bent uitgeblust. Ook daar kan je haar dan dus heel gemakkelijk gelukkig mee maken. Ook dat is meer dan de moeite waard om dus in huis te halen.