Wie is Matthijs van Nieuwkerk zijn vriendin?

Matthijs van Nieuwkerk kwam de afgelopen periode vaak negatief in het nieuws, maar er gebeurde ook goede dingen in zijn leven. Zo kreeg Matthijs van Nieuwkerk een vriendin. Daarmee is hij ook gaan samenwonen. Het gaat om Martha Riemsma. Nu wil je natuurlijk weten wie dit is, hoe de twee elkaar kennen en hoe het gaat in de relatie. Wees gerust, want je kan op deze plek alles te weten komen. 

De vriendin van Matthijs van Nieuwkerk

Dat Matthijs van Nieuwkerk zijn vriendin uit de journalistiek komt, mag geen verrassing heten. Van Nieuwkerk heeft immers zelf ook een achtergrond in de journalistiek, om daarna de televisiewereld te bestormen. Martha Riemsma is hoofdredacteur van de regionale krant Tubantia. De twee zijn elkaar door de jaren heen dan ook met regelmaat tegengekomen en uiteindelijk sloeg de vonk ook een keer over. Voor die tijd was Van Nieuwkerk lang samen met Karin, eerst van 1986 tot 2007 en na een korte break weer tot 2021.

Groot leeftijdsverschil

Wat opvalt aan de nieuwe vriendin van Matthijs van Nieuwkerk is dat ze een stuk jonger is dan de voormalig presentator. Van Nieuwkerk is immers 16 jaar ouder dan zijn huidige vriendin. In het begin werd daar natuurlijk wel over gesproken in de roddelbladen. Dat neemt niet weg dat zij het wel leuk met elkaar lijken te hebben. De TV-persoonlijkheid heeft zelfs zijn stad Amsterdam achtergelaten om in het plaatje Lochem te gaan wonen. Dit is natuurlijk belangrijk omdat de krant van Riemsma hier in de buurt gevestigd is. Daar wonen zij nu in de buurt.

Turbulente tijd

Het was in de afgelopen tijd een turbulente periode voor het koppel. Eerst maakte Matthijs van Nieuwkerk zijn vriendin bekend aan de buitenwereld. Niet lang daarna kwam echter naar buiten dat hij jarenlang voor een onveilige sfeer op de werkvloer van het vermaarde programma ‘De wereld draait door’ had gezorgd. Daardoor kreeg het koppel direct veel te verwerken en vertrokken zij zelfs voor korte tijd naar de Verenigde Staten om even uit alle drukte rondom de presentator en zijn persoonlijkheid weg te kunnen zijn. Of dit geholpen heeft is de vraag.

De relatie op dit moment

Er bestaan wel wat roddels en twijfels over de nieuwe vriendin van Matthijs van Nieuwkerk. Volgens sommige geruchten gaat het helemaal niet zo goed met de relatie en zou het zomaar kunnen dat de twee over niet al te lange tijd uit elkaar zijn. Officieel is hier niets over bekend en het zou dus kunnen dat het bij roddels blijft. Het is echter wel interessant om te volgen hoe het gaat met deze relatie. Misschien wordt meer duidelijk wanneer de presentator nog eens een comeback maakt op de Nederlandse televisie.