Mannenkledingstukken die vrouwen walgelijk vinden

mannenkledingstukken die vrouwen walgelijk vinden

Van het spreekwoord: “kleren maken de man” heb je vast wel eens gehoord. Wist je echter dat dit spreekwoord een kern van waarheid bevat? Vrouwen vinden een goed geklede man namelijk super sexy. Toch zijn er een aantal kledingstukken waarvan wij mannen denken dat ze best wel (even) kunnen maar die vrouwen echt walgelijk vinden en volledig op afknappen. Dat is natuurlijk wel het laatste wat je wilt dus zijn we zo vrij geweest om hier eens een overzicht van op te stellen. Zo weet jij precies wat je met een gerust hart aan kunt trekken en wat een absolute no go is.

Korte broek met hoge (witte) sokken

Je kent ze wel, van die (vaak Engelse) mannen die op vakantie hun melkflessen in een korte broek steken en in plaats van leuke instappers, sokken (het liefst witte) tot onder hun oksels en sportschoenen aantrekken. Neem van ons aan dat veel vrouwen blij zijn dat ze daar niet naast hoeven te lopen………

Sokken in slippers

Om maar even op sokken gebied te blijven. Sokken in slippers is ook een absolute afknapper. Een werkelijke no go. Geen enkele vrouw raakt hiervan in katzwijm. Slipper zijn voor een zomerse dag of een dagje strand maar er zit niet voor niets zo’n ding tussen te tenen. Dat is een stille hint dat slippers niet gemaakt zijn om er sokken in te dragen! Heb je koude voeten kun je best een paar sokken aantrekken, maar blijf daar dan ook op rondlopen. Worden ze hierdoor extreem vies, jammer dan, gooi ze weg en koop een paar nieuwe maar steek voeten met sokken in hemelsnaam niet ook nog in slippers!

Overhemd met print

Misschien kijk je wel eens een serie op televisie en zie je zo’n man rondlopen met een overhemd met print. Zo’n Hawaïprint bijvoorbeeld. In de jaren ’80 was dit een absolute hit maar zoals je misschien weet is dat zo’n 40 jaar geleden………

Speedo

Je hebt vast wel eens die reclame met Dries Roelvink in die gele Speedo gezien. Zo niet ff googelen en je weet waar we het over hebben. Ook Italiaanse mannen lopen er vaak mee maar neem van ons aan, wat in Italië sexy is, is dat niet automatisch in Nederland ook. Vrouwen knappen absoluut af op een man in een Speedo. Niet doen dus!

Tanktops en te korte shirts

Tenzij je een wasbord als Cristiano Ronaldo hebt of absoluut Gods gift to Women bent, kun je tanktops en te korte shirts waar je buik onderuit piept beter in de kast laten. Sterker nog schaf ze gewoon niet aan. Hoewel wij mannen hier echt geen probleem in zien, rennen vrouwen gillend weg als je hier mee aan komt zetten. Wil je dus verkering ga dan zeker voor een andere look.

Een te lage of te strakke broek

Zo’n broek waarbij je dus, als je bukt, je bilspleet aan de wereld showt. Vrouwen kunnen zich zeker iets sexyers voorstellen! Zeker als je ook nog eens iets behaarder bent is dit geen fijne aanblik. Hetzelfde geldt voor een te strakke broek. Slim fit is ok als je het figuur ervoor hebt maar het moet er niet uitzien alsof je zaakje eruit gaat knappen. Als we het toch over broeken hebben, moeten we het ook hebben over je onderbroek keuze. Ook hier in kun je veel goede maar ook veel foute keuzes maken! Je leest er alles over in ons uitgebreide artikel op deze website waarin we je aandacht vestigen op het beste ondergoed voor heren. Laat je verrassen door een paar opvallende onderbroek feitjes en ontdek hier ook welke onderbroeken bij vrouwen in de smaak vallen!