Kennismaken met Mr. Coté

Het zal je niet ontgaan zijn dat voor ieder haartype wel een geschikt haarverzorgingsproduct te vinden is. Je hebt dan ook volop keuze als je dun haar hebt. De vraag is echter wat de beste haarverzorgingsproducten voor dun haar zijn en welke samenstelling deze producten hebben. Het is zeker goed om je hierin te verdiepen als je zuinig bent op je haar. Je zult dan snel tot de conclusie komen dat de beste haarverzorgingsproducten voor dun haar niet bij de gemiddelde drogisterij te koop zijn. Ik spreek hier uit eigen ervaring en publiceer dit artikel om mijn ervaringen hierin met jou te delen.

De beste haarverzorgingsproducten voor dun haar

Als je op zoek bent naar de beste haarverzorgingsproducten voor dun haar wil ik je graag kennis laten maken met Mr. Coté. Dit is wat mij betreft het merk dat de beste haarverzorgingsproducten voor dun haar op de markt brengt. Mr. Coté is het merk van oprichter Vincent Coté. Hij kreeg op vroege leeftijd te maken met dunner wordend haar en kon geen stylingproducten vinden die zijn haar in model konden houden. Hij besloot hierop zelf haarverzorgingsproducten te ontwikkelen en is hier nog altijd zeer succesvol in!

De producten van Mr. Coté zijn dus speciaal ontwikkeld voor mensen met dun haar. De haarverzorgingsproducten van dit merk bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten die het haar goed verzorgen. Dit in tegenstelling tot de meeste stylingsproducten die door de toevoeging van chemische ingrediënten het haar juist beschadigen. Deze chemische ingrediënten zorgen er juist voor dat je haar dun, droog en breekbaar wordt. Mr. Coté producten zijn rijk aan voedende ingrediënten die dun haar voller en gezonder maken. De Mr. Coté producten hebben unieke geuren en worden op een duurzame manier verpakt. Juist deze combinatie van voordelen maakt voor mij dat Mr. Coté hét merk is voor de beste haarverzorgingsproducten voor dun haar. Ik kan je de onderstaande items van dit merk dan ook van harte aanbevelen.


Mr. Coté, clay for thin hair

Hairclay is een haarverzorgingsproduct dat je zeker kunt gebruiken als je dun haar hebt. Het is het beste haarverzorgingsmiddel als je dun haar extra body en een natuurlijke look wilt geven. Haarklei is wat stroever en wat droger dan reguliere haarwax en dat is wat je precies moet hebben. Vooral voor mannen met iets dunner haar kan een haarklei uitkomst bieden wanneer deze in handdoek droog haar wordt aangebracht omdat het zorgt voor meer volume en voller haar. Mr. Coté, clay for thin hair is rijk aan natuurlijke, voedende ingrediënten, zoals kaolien klei. Juist deze kaolien klei zorgt voor de extra body en de natuurlijke look van je kapsel. Een ander ingrediënt in clay for thin hair van Mr. Coté is castorolie. Deze olie levert essentiële proteïnen en voedingsstoffen die de hoofdhuid verzorgt. Hiermee wordt indirect de haargroei bevordert. Tot slot zorgt de bijenwas in deze haarklei ervoor dat je kapsel de hele dag in model blijft.

Bestel Mr. Coté, clay for thin hair vertrouwd via Bol.com:


Mr. Coté, paste voor thin hair

Haarpasta is een perfect haarstylingsproduct als je dunner wordend haar wilt restylen. Je zet het haar net iets minder vast dan het geval is bij het gebruik van haarklei. Dat dit een makkelijk en allround haarverzorgingsproduct is, merk je als je Mr. Coté, paste voor thin hair gebruikt. Deze paste is gemakkelijk aan te brengen. Doordat deze haarpasta een flexibele hold heeft, kun je je haar de hele dag door restylen. Dit komt omdat rijstwas een van de ingrediënten is in dit haarverzorgingsproduct. Mr. Coté, paste voor thin hair bevat daarnaast nog een aantal zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die je haar voeden. Het product bevat onder andere arganolie. Dit is een olie die veel antioxidanten, essentiële vetzuren en vitamine E bevat. Door het gebruik van deze paste krijgt je haar meer elasticiteit en glans. Duf en futloos haar zal hierdoor hersteld worden.

Bestel Mr. Coté, paste voor thin hair vertrouwd via Bol.com:


Mr. Coté, thin hair repair oil

Hair repair oil is een geconcentreerde conditioner, versterker en beschermer in één product. Dit is een zeer waardevol haarverzorgingsproduct waarmee je dun haar van belangrijke voedingsstoffen kunt voorzien. Dat is zeker het geval als je Mr. Coté, thin hair repair oil gebruikt. Deze olie is immers speciaal ontwikkeld met als doel om dun haar weer sterk te maken. Mr. Coté, thin hair repair oil is niet vet en bevat veel voedende oliën zoals marula-, jojoba- en amandelolie. Marula-olie is een olie die het haar zal versterken en de haargroei vanaf de hoofdhuid zal bevorderen. Jojoba-olie bevat vitamine B, C en E. Deze vitamines leveren een belangrijke bijdrage aan de verzorging van je haar en de stimulatie van je haargroei. Amandelolie zorgt voor een diepe voeding van je haar. Mr. Coté, thin hair repair oil bevat uiteraard geen siliconen. 

Bestel Mr. Coté, thin hair repair oil vertrouwd via Bol.com:


Wat is er zo speciaal aan haarverzorgingsmiddelen voor dun haar? 

Als je haar wat dunner begint te worden, doe je er waarschijnlijk alles aan om dit proces wat te vertragen en het dunne haar wat je nog hebt goed te verzorgen. Het zal je niet ontgaan zijn dat er diverse haarverzorgingsproducten op de markt zijn voor de verzorging van dun haar. Wellicht zul je jezelf afvragen wat is er zo speciaal is aan haarverzorgingsmiddelen voor dun haar? Het antwoord is eenvoudig: dit soort producten bevatten ingrediënten die je haar doen opzwellen en meer volume geven. Je kunt bijvoorbeeld een shampoo gebruiken waar Phantanol in is verwerkt. Dit is een stof die zich hecht aan de proteïne in het haar. Hierdoor blijven de haarschubben vastzitten aan je haar. Een andere keuze tip die ik je wil meegeven is dat je producten met sodium lauryl sulfaat (SLS) beter kunt vermijden. Deze stof zit vooral in de goedkopere shampoos bij de drogist. Goede vervangers daarvoor zijn Ammonium Lauryl Sulfaat of Triethanomaline Lauryl sulfaat. 

Waarom je een deurtje verder moet kijken voor de haarverzorgingsmiddelen

Ik weet dat veel mensen het me kwalijk zullen nemen dat ik de volgende zin schrijf maar als ervaringsdeskundige vind ik toch dat ik het moet vermelden: de gemiddelde drogisterij verkoopt niet de beste haarverzorgingsmiddelen maar uit de vorige alinea kon je dit standpunt al opmaken.

Als je er veel waarde aan hecht om goede lichaamsverzorgingsproducten te gebruiken, moet je “een deurtje verder kijken” en kom je wat mij betreft bij Mr. Coté terecht. Je moet uiteraard wel bereid zijn om wat meer geld uit te geven aan dit soort producten maar als je net als ik bereid bent om dit te doen, maak je hiermee een uitstekende keuze. Je lichaam is iets waar je zuinig op moet zijn en je gezondheid is wat mij betreft onbetaalbaar. Als je haar met de dag dunner lijkt te worden (volgens je eigen dagelijkse interpretatie voor de spiegel), moet je wat mij betreft absoluut kiezen voor de beste haarverzorgingsproducten voor dun haar. Mijn ervaring heeft uitgewezen dat deze producten niet in de schappen van de drogisterij staan. 

Waarom in een goed haarstylingproduct voor dun haar geen siliconen verwerkt zijn

Uiteraard heb ik me verdiept in het verschil tussen het aanbod van een drogist en de wat meer exclusieve haarverzorgingsproducten. Zoals aangegeven ben ik immers wel bereid om iets meer te betalen voor een goed haarstylingproduct voor dun haar maar dan wil ik wel weten waar ik mijn geld aan uitgeef!

Het verschil tussen de wat meer exclusieve haarverzorgingsproducten en de producten van de drogist zit onder andere in de samenstelling. Als we het over de over de haarverzorgingsproducten in z’n algemeenheid hebben (specifieke merken en/of producten kunnen een uitzondering op de regel zijn) zie je dit onder andere dat hier vaak siliconen in verwerkt zijn. Siliconen vormen echter een plastic-achtig laagje over je haar en hoofdhuid. 

Hierdoor kunnen poriën verstoppen waardoor voedingsstoffen niet in je hoofdhuid kunnen trekken en je haarzakjes niet bereikt worden. Daarnaast zal talg en vuil zich vermengen met de siliconen waardoor je haar droog en vettig wordt. Hierdoor ontstaat juist dun en breekbaar haar!

Welke stylingsproducten zijn het beste voor dun haar?

Dat je keuze voor een geschikt haarstylingproduct belangrijk is als je dun haar hebt, zal je nu wel duidelijk zijn. Er zijn stylingsproducten die echt niet werken bij dunner wordend haar. Het is bijvoorbeeld geen slimme keuze om een gel of pommade te gebruiken. Hierin zijn namelijk alcohol en polymeren verwerkt. Alcohol trekt de natuurlijke oliën uit je haren waardoor het uitdroogt en juist dun wordt. Polymeren zorgen ervoor dat je kapsel hard wordt maar ook uitdroogt en dat is iets wat je niet moet hebben. Daarnaast zorgt het aan elkaar plakken van je haar dat het nog dunner is! Neem van mij aan dat dit een absolute no-go is.

Waarom je door de keuze voor exclusieve haarverzorgingsproducten zelfs voordeliger uit bent!

De wat meer exclusieve haarverzorgingsproducten bevatten ingrediënten die gericht zijn toegevoegd om te voorzien in een specifieke doelstelling. Dit soort ingrediënten kunnen niet worden verwerkt in producten die bestemd zijn om massale verkoopcijfers mee te realiseren omdat ze eenvoudigweg te duur hiervoor zijn. Daarnaast is het goed om te realiseren dat

de concentraties van de ingrediënten die in de wat exclusievere haarverzorgingsproducten gebruikt worden veel hoger zijn. In de praktijk betekent dit dat je dus minder van een kwaliteitsproduct nodig hebt om zelfs een beter resultaat te krijgen! Je betaalt dan misschien wel wat meer voor dit soort haarverzorgingsproducten maar onderaan de streep ben je eigenlijk voordeliger uit. Met deze wetenschap was voor mij de keuze snel gemaakt! 

Hoe anderen denken over de haarverzorgingsproducten van Mr. Coté

Ik ben zeker niet de enige die zo enthousiast is over de haarverzorgingsproducten van Mr. Coté. Dit blijkt wel uit het feit dat Mr. Coté producten verkrijgbaar zijn bij verschillende barbershops in Nederland, Duitsland en de VS. De haarverzorgingsproducten van Mr. Coté worden dus al aangeboden door de experts op dit gebied. Veel mensen hebben ervaren dat het gebruik van haarverzorgingsproducten van Mr. Coté dan ook de beste manier is om dun haar op een optimale manier te verzorgen. Ben jij de volgende die deze ontdekking doet?