Het ultieme cadeau voor mannen; een gepersonaliseerde baardkam!

Het ultieme cadeau voor mannen

Het ultieme cadeautje voor mannen: een baardkam met je eigen boodschap erop. Hoe vet is dat? Leuk om te geven of te krijgen: een houten baardkam met een spreuk, logo, naam of geboortedatum erop. En laagdrempelig, want de materiaalkosten zijn relatief laag. Ook leuk als relatiegeschenk voor een barbershop natuurlijk! Een baardkam, gemaakt op een lasersnijder, als visitekaartje voor je kapperszaak. Die wordt zo meegenomen door klanten (en bewaard) en is tegen geringe kosten te maken door een graveerbedrijf. 

Hoe graveer je een baardkam?

De ontwerper Andrei Bulai, zelfs een trotse baard drager, heeft dit ontwerp voor baardkammen gemaakt met behulp van hout en een laser graveermachine. Door met een laser in het hout te branden, ontstaat er een donkere gravure en ook het uitsnijden gebeurt (met een ander wattage) met een laserstraal. Het ontwerp is makkelijk te her-gebruiken, en de bestanden, geschikt voor een lasersnijder, zijn gratis te downloaden op de website  van Trotec Laser. Bekijk het proces in detail of download de gratis laserbestanden op de pagina van Trotec lasersnijder.

Snijden met een lasersnijder

En als we dan toch over het snijden met een lasermachine hebben: wist je dat je acrylaat (een soort plexiglas) tot wel 25 mm dik kunt doorsnijden? Pretty impressive als je het mij vraagt, aangezien het gewoon gebundeld licht is. Bekijk de pagina over hoe dit werkt (en wat je er nog meer mee kunt) hier:  Plexiglas snijden met een laser.