Dit herenondergoed vinden vrouwen het meest aantrekkelijk!

herenondergoed dat vrouwen aantrekkelijk vinden

Kleding maakt de man en ja, daar hoort ondergoed ook zeker bij! Dan kans is groot dat jouw vrouw hier wel eens met een kritisch oog naar gekeken heeft. Er is uiteraard zeer veel keuze in ondergoed maar welke optie valt nu echt in de smaak? Je ontdekt hier het antwoord op de vraag welk herenondergoed vrouwen het meest aantrekkelijk vinden.

Wat vinden vrouwen het mooiste ondergoed voor mannen?

Er zijn weinig onderwerpen waar géén onderzoek naar gedaan is. Herenondergoed is dan ook geen taboe in dit geval en over dit onderwerp zijn dan ook diverse onderzoeken gedaan. Veel van dit soort onderzoeken waren gericht om een antwoord te geven op de vraag wat vrouwen het mooiste ondergoed vinden voor mannen. Dit is immers een vraag die mannen zelf ook geregeld stellen. Met welk ondergoed kan ik indruk maken op mijn lief? Is dat een strakke- of een losse boxershort, een slip of wellicht een string? Uit de onderzoeksresultaten bleek eens te meer dat smaken verschillen maar over het algemeen hebben vrouwen wel een duidelijke voorkeur.

Het favoriete mannen ondergoed in de ogen van de dames

Er zijn vrouwen die hun man het liefst in een slip of string zien. De dames die aangeven hebben hier een voorkeur voor te hebben vinden een slip of string sexy omdat met name de billen van de man hier volgens hen het mooist in tot uiting komen. Daarnaast vinden de vrouwen dat het dragen van een slip of string een vorm van zelfvertrouwen uitstraalt en wordt een dit ondergoed als “gewoon normaal” gezien. 

De meeste vrouwen geven er echter de voorkeur aan dat hun man een boxershort draagt. Je hebt hierin grofweg twee keuzes (een wijde- of een strakke boxer) maar volgens de dames heb je deze keuze niet. Verreweg de meeste vrouwen zien hun man het liefst in een strakke boxershort. De voornaamste reden die hiervoor aangedragen werd, laat zich raden: vrouwen vinden het mooi en sexy om de contouren van de man te zien. Strakke boxershorts worden gezien als lingerie voor mannen.

Deze ondergoed kleuren vinden vrouwen het mooist

Uiteraard heb je dan nog altijd zeer veel keuze als je van plan bent om een nieuwe set boxershorts te bestellen om je vrouw in te verleiden. Een van de vragen die je jezelf zult stellen, is van welke ondergoed kleuren vrouwen het mooist vinden. Als je je vrouw wilt verleiden, laat dan de boxershorts met felle prints links liggen. Een printje dat niet te druk oogt kan net. Vrouwen houden er niet van om afgeleid te worden in dit opzicht. De meeste vrouwen geven de voorkeur aan donkere kleuren. Een marine kleur, grijs of zwart doen het erg goed. Dit zijn kleuren die een afslankend effect hebben en eventuele vlekken (het kan altijd gebeuren) zal camoufleren. Een keuze die je wellicht zelf ook graag maakt dus.

Valt bamboe herenondergoed in de smaak bij vrouwen?

De vraag of bamboe ondergoed in de smaak zal vallen bij vrouwen kunnen we zeker bevestigend antwoorden. Een moderne man kiest juist voor bamboe ondergoed omdat deze stof aan alle eisen van de moderne vrouw voldoet! De stof heeft een mooie uitstraling, een natuurlijke glans en een heerlijke zachtheid. Daarnaast is het een antistatische stof en zorgt de structuur van bamboe ervoor dat de stof goed ademt en vocht goed kan reguleren. Iedere man (en de vrouwen uiteraard ook) weet hoe belangrijk dat is bij ondergoed. Met bamboe ondergoed kun je dus zeker voor de dag komen!