Dit zijn vandaag de dag de Must Sees op Netflix

Dit zijn vandaag de dag de Must Sees op Netflix

Netflix is hartstikke leuk als je weet wat je zoekt. Als je dat niet weet dan kan je klikken tot je een ons weegt, het aanbod is zo groot, er is amper een beginnen aan. Hier wat suggesties om je die stress te besparen.

Top Boy

Top Boy is een van de beste series die Netflix te bieden heeft. De serie gaat over bendes en drugshandel in Oost Londen. Een eerlijke en rauwe serie die de laat zien wat er in die contreien speelt. Armoede, drugsverslaving en geweld zijn aan de orde van de dag en opgroeien in een omgeving als deze is niet makkelijk, of veilig. Een serie die een kant van Londen laat zien die lang niet iedereen kent, geproduceerd door rapper Drake. Seizoen 3 is nu te zien.

Arthur Shelby

Een van de beste series ooit is Peaky Blinders. Deze brute serie speelt zich af in de armoedige Engelse industriestad Birmingham waar de mannen net terug komen uit de loopgraven van de eerste wereldoorlog. Het leven daar is vuil en hard. De Peaky Blinders heersen in hun wijk. Onder leiding van Thomas Shelby, verdienen zij in de beginjaren hun geld met illegale weddenschappen. Ze zijn meedogenloos en steken hun vijanden letterlijk de ogen uit. Maar dragen ook zorg voor hun omgeving en families, voor veteranen en de underdog. Deze innemende zigeuner familie groeit en hun praktijken, hun imperium, het aantal rivalen en het geweld ook. De Peaky Blinders deinzen nergens voor terug. Een steengoede serie met een topcast, goede verhaallijn en uitgedachte rollen. Eindelijk is seizoen 5 in zicht. Ken je deze serie nog niet dan ben je eigenlijk beter af want dan kan je vooraan beginnen.

When They See Us

When They See Us is een harde, confronterende serie. Deze serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en legt een pijnlijk stuk uit de Amerikaanse geschiedenis bloot. Een groep van vijf tieners zijn veroordeeld voor een verkrachting die zij niet hebben gepleegd. In deze serie staan de vijf tieners centraal die in 2002, na 25 jaar, eindelijk worden vrijgelaten waarna zij een rechtszaak tegen de staat aanspannen. Een serie die je naar de strot vliegt, je laat nadenken en pijnlijk confronterend is.

Undercover

Een Nederlandse-Belgische serie over Ferry Bouman, de meedogenloze drugscrimineel, een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Boumans leven zoals hij het kent wordt bedreigd door twee undercoveragenten die langzaamaan zijn luxe leven binnendringen. Ook deze serie heeft een bekende en sterke cast wat absoluut bijdraagt aan het succes van Undercover.

Koninklijke TV

Uit de categorie luchtiger materiaal zijn we verheugd seizoen 7 van Suits te kunnen bingen. In dit seizoen is Meghan Markle nog te zien voordat zij door koninklijk protocol de serie moest verlaten. Een serie over het flitsende leven van een stel mooie advocaten in New York. De serie begint met het aannemen van een advocaat die geen advocaat is waardoor er af en toe creatief moet worden omgegaan met de wet.