Dingen die je haar kan geven als je één jaar samen bent

Dingen die je haar kan geven als je één jaar samen bent

Een jaar een relatie met de vrouw van je dromen moet natuurlijk gevierd worden. Samen een leuke dag hebben, vieren dat je een jaar lang samen bent en proosten op een relatie die hopelijk nog lang duurt. Maar je kunt eigenlijk niet met lege handen aankomen. Veel mannen vinden het leuk om hun partner te verrassen met een leuk cadeau, om te laten zien hoe blij je met haar bent. Maar wat geef je een vrouw cadeau met wie je al een jaar samen bent? Wij zetten de leukste cadeaus om bij zo’n jubileum te geven op een rij, zoals een romantisch uitje of een foto op canvas. Staat jouw cadeau hier ook bij?

Een weekendje weg

Samen een romantisch weekend weg is een van de meest populaire cadeaus die je een geliefde kunt geven. Een mini vakantie wordt het ook wel genoemd, en wie zegt daar nu nee tegen? Het fijne aan een weekendje weg is dat je er letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op kan. De toerist uithangen in een toeristische stad als Praag, de liefde vieren in Parijs of gewoon een weekendje in een wellness hotel waar je helemaal tot rust kunt komen. Hoe jullie ook het liefste je weekend invullen, met een weekend weg kun je zelf kiezen hoe en waar je heen gaat. Twijfel je of je partner de bestemming ook leuk vindt? Geef haar dan een cadeaubon voor een weekend weg zodat ze zelf ook mee naar een leuke bestemming kan zoeken.

Foto laten drukken

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Deze uitspraak wordt vaker gebruikt maar is helemaal waar. Wanneer je een jaar samen bent met iemand zal je ongetwijfeld veel leuke foto’s samen hebben. Een foto is een mooie herinnering die je een mooie plek kan geven. Het is dan ook erg leuk om de foto op een mooi formaat te laten printen, of te laten drukken op een mooie ondergrond. Denk bijvoorbeeld aan een foto op canvas, die je overal in huis een mooie plek kan geven. Een grote of kleinere foto, kies het formaat waar je zelf een goed gevoel bij hebt. Liever een foto in een mooie vorm? Dan kan een hexagon foto een goede optie zijn.

Sieraad

Sieraden doen het natuurlijk altijd erg goed bij vrouwen. Wil je laten zien hoe blij je met haar bent, dan kan een mooie ring, ketting of ander sieraad een goede keuze zijn. Wees goed voorbereid door uit te zoeken wat voor type sieraden ze mooi vindt. Zo kan iemand een voorkeur voor een bepaalde kleur hebben, zoals goud, zilver of rosé. Kies je voor een ring, ga dan naar de juwelier en neem een ring van haar mee. Een juwelier kan dan namelijk precies zien wat haar ringmaat is, zodat je een ring in de juiste maat kunt bestellen. Doe dit natuurlijk wel in het geheim, dan blijft de verrassing het grootst.

Veel succes met het uitzoeken van het cadeau. Als je laat zien dat je er tijd en moeite in gestoken hebt, zal het ongetwijfeld enorm gewaardeerd worden.