Boxershorts kopen? Dit is het beste ondergoed voor heren!

Je wil het beste ondergoed voor heren dragen, met minder zul je geen genoegen nemen. Waarom dit logisch is? Omdat je ondergoed een van de belangrijkste (misschien wel hét belangrijkste) kledingstuk is dat je draagt. Je onderbroek of wellicht een hemd of shirt is niet alleen het kledingstuk dat je als eerste aan doet en als laatste uit trekt maar ook het dichtst op je lichaam zit. Het is dan ook niet meer dan normaal dat je hier veel eisen aan stelt en alleen met het beste genoegen neemt. Wij gaan je in deze blog het antwoord geven op de vraag wat het beste ondergoed is voor heren.
beste ondergoed heren

Aan welke eisen moet goed mannen ondergoed voldoen?

Oké, smaken verschillen dus het aangeven waar het beste heren ondergoed aan moet voldoen is niet eenvoudig. We kunnen wel vrij precies aangeven aan welke eisen goed mannen ondergoed moet voldoen want daarin hebben wij mannen wel dezelfde mening:

Het beste ondergoed voor heren moet de hele dag lekker zitten en een comfortabel gevoel geven. Uiteraard moet de onderbroek van een goede kwaliteit zijn, makkelijk te wassen zijn en lekker lang meegaan. Je hebt geen zin om iedere maand nieuwe onderbroeken te kopen. Tot slot moeten goede onderbroeken er wel goed uitzien. Het oog wil ook wat 😉 Laten we de happy beleving zeker niet onderschatten!

Ondergoed van mannen, van praktisch kledingstuk naar mode item

Het eerste mannen ondergoed dat gedragen werd, was een leren lendendoek. We moeten hiervoor terug naar begin 3000 v Chr. In de middeleeuwen droegen de heren een losse broek om hun edele delen te beschermen. Dit is de voorbode van de onderbroek. Voor de eerste heren slip en wijde boxershort zoals we die kennen, moeten we terug naar 1925, dit was het jaar dat de elastieken werden uitgevonden. Pas in 1990 werden de strakke boxershorts geïntroduceerd, als combinatievorm van de lengte van een boxershort en de fijne pasvorm van een slip. 

Houd jij van een zachte en comfortabele stof? Dan zijn bamboe boxershorts de beste keuze voor jou. Bamboe ademt zeer goed en neemt veel meer vocht op dan katoen. Bamboe onderbroeken bestel je voordelig en snel op Bamigo.com. Bekend van de vele televisie commercials!

TIP: Gebruik de kortingscode BAMIGO-TAAL om 20% exclusieve korting te ontvangen op jouw bestelling!

Bekijk de website van Bamigo

In de jaren 90 was er dus sprake van een keuze tussen een boxer en een slip als beste heren ondergoed. Dit is uiteraard nu nog het geval maar er zijn nog meer criteria die van belang zijn bij deze keuze. Goede onderbroeken worden niet alleen meer gezien als praktisch kledingstuk maar ook als mode item. Het is een essentieel onderdeel geworden van je stijl en persoonlijkheid. De beste boxershorts 2020 zijn dus niet alleen praktisch maar hebben zeker ook de gewenste uitstraling. 

Wat opvallende ondergoed feiten

Als je het bovenstaande leest, zul je verbaast zijn dat bijna de helft van de Nederlandse man een slip draagt. Uiteraard zijn de slips met hun tijd meegegaan maar je kunt dit zien als een opvallend feitje. Daarnaast is het zo dat in veel gevallen de partner het ondergoed voor de man koopt. Je leest het goed, vrouwen maken dus uit wat de beste boxershorts van 2020 zijn! Dit is verrassend omdat de verhoudingen hierdoor wat scheef gaan lopen.

Andere onderzoeken (van onder andere Motivaction) wezen immers uit dat de meeste vrouwen hun man graag in een strakke boxershort zien. De reden hiervoor is eenvoudig te raden: een strakke boxershort laat weinig te raden over maar bedekt ook weer niet té weinig. Vrouwen prefereren een zwarte-, groene- of blauwe kleur bij hun keuze voor het beste heren ondergoed. Je zou zeggen dat deze goede boxershorts dus garant staan voor tijdloos succes maar dat is niet het geval. Er is een nieuwe verandering in ondergoedland op komst!

Ben jij dol op printjes, kleuren en leuke combinaties? Dan raden we je aan om op Bol.com rond te neuzen. Zoals je van Bol.com gewend bent hebben ze een enorm assortiment met leveranciers van heren onderbroeken. Dus ook een ruime keuze aan printjes en felle kleuren.

Bekijk alle boxershorts op Bol.com

Wat tegenwoordig het beste ondergoed is voor heren

Er zijn diverse stijlen boxershorts te onderscheiden. Steeds meer mannen kiezen ervoor om hun boxershorts aan te passen aan de gelegenheid. Voor dagelijks gebruik worden er hele andere boxershorts uit de kast gepakt dan om in te sporten of als er een intiem avondje in het vooruitzicht is. Het beste ondergoed voor heren hangt dus af van de situatie!

Materialen van boxershorts

Laten we beginnen met de veel gekozen materialen van boxershorts in kaart te brengen:

  • Katoen. Natuurlijk materiaal, ademend, absorberend en betaalbaar.
  • Nylon. Het materiaal voor sporters. Deze synthetische stof droogt snel en heeft een perfecte pasvorm.
  • Bamboe. Een zachte- en comfortabele stof dat steeds populairder wordt. Bamboe ademt zeer goed en neemt veel meer vocht op dan katoen. 
  • Polyester. Een dunne- en ademende stof wat een perfecte ondersteuning biedt maar minder absorberend is. Dit is dan ook geen goede keuze als je veel zweet.
  • Kant of zijde. Luxe stoffen die weinig ondersteuning bieden en maar wel heerlijk verkoelend werken op de warme dagen. Daarnaast worden deze boxers gezien als heren lingerie voor in de slaapkamer. Niet iedere man is enthousiast over dit dunne weefsel maar dit zou in de toekomst nog wel eens kunnen veranderen. 

Verschillende stijlen

Ondanks dat je misschien bij de groep mannen hoort die niet hun eigen ondergoed kopen, zal het je niet ontgaan zijn dat er verschillende stijlen heren ondergoed zijn. We zetten de opties voor je op een rijtje:

  • De herenslip wordt gezien als het authentieke ondergoed. Er is uiteraard niets mis mee als je graag slips draagt en je hier het prettigst in voelt. Let er wel op dat je de juiste maat draagt. Een te strakke onderbroek kan zorgen voor oververhitting van je testikels waarmee je zaadproductie achteruit kan gaan.
  • De ruime boxershort heeft een losse pasvorm en zorg voor verkoeling. Veel mannen vinden dit prettig. Je kunt deze boxershorts kopen met knopen, gleuven en ritsen. Net wat jij prettig vindt.
  • De strakke boxershort is de favoriet bij veel mannen. Ook hierbij moet je wel opletten voor het platdrukken van de testikels. Hiermee kan de boxer niet alleen minder comfortabel zitten maar dit kan ook je een negatief effect hebben op je spermaproductie.
  • Boxers met pouch of cups. Veel mensen vinden deze ondergoed stijl een lust voor het oog. Uiteraard zorgt deze profiel verbetering voor een natuurlijk ogende bobbel maar is ook functioneel. De cup is oorspronkelijk bedoeld om de genitaliën van de benodigde ruimte te voorzien en op de juiste temperatuur te houden.
  • Tangaslip. Nu de ondergoed mode voor heren een omslag heeft gemaakt van functioneel naar mode item en ook deze kledingstukken een sensuele uitstraling mogen hebben, is de tangaslip toch weer in opmars. Het idee hierachter is eenvoudig. Deze slips zorgen voor een ruime dekking aan de voorzijde en een bescheiden dekking van de bilspleet aan de achterzijde. Er zijn modellen die de testikels wat naar boven duwen. Het is ondergoed dat men, door de opwindende uitstraling, best vaak in de slaapkamer aan heeft maar meer dan je verwacht ook onder een strakkere broek dus onder een pak. De taboe op dit gebied is verdwenen. De tangaslip wordt nu gedragen door een groep milieubewuste mannen maar volgens trendwatchers dragen de meeste mannen in de toekomst dit ondergoed…..

Waar kun je goede heren boxershorts kopen?

We hebben inmiddels de belangrijke kenmerken van de beste onderbroeken voor mannen besproken. Alhoewel het een kwestie van smaak blijft kun je nu toch beter op zoek naar wat voor jou de beste boxer is. Dan is de volgende vraag waar je boxershorts voor mannen dan het beste kunt bestellen.

Bamboe onderbroeken kopen

Ga jij voor die prettige bamboe onderbroek die steeds populairder wordt? Dan kunnen we je Bamigo van harte aanbevelen. Je vindt er een ruim assortiment aan bamboe boxershorts en slips.

TIP: Gebruik de kortingscode BAMIGO-TAAL om 20% exclusieve korting te ontvangen op jouw bestelling!

Bekijk de website van Bamigo

Overige onderbroeken kopen

Wil je liever voor 1 van de andere materialen gaan? Dan kun je het beste shoppen op Bol.com. Je vindt hier namelijk een uitgebreid assortiment van allerlei soorten boxershorts en slips. Ik bestel hier zelf ook altijd mijn boxershorts!

Ga naar Bol.com