Beste decoratie voor een mancave

Beste decoratie voor een mancave

Een mancave, een plek voor jezelf, in je eigen huis. Een plek waar je je kunt ontspannen en waar je vrienden kunt ontmoeten zonder de rest van de familie te storen. Welke man droomt daar nu niet van?! Al is het maar een kleine ruimte, het is wel een ruimte waar je je kunt terugtrekken, lekker naar voetbal of een film kunt kijken. Maar wat zijn dan de belangrijkste dingen die thuis horen in een mancave. Wat is bijvoorbeeld de beste decoratie. Om te beginnen, alles wat jij mooi vindt en waar jij behoefte aan hebt, is oké. Wil je een lekkere luie bank of luie stoelen, doe dat dan. Een TV en/of een muziek installatie is natuurlijk een must. Heb je de ruimte? Dan is het ook leuk als je er een bar in hebt staan met natuurlijk voldoende drank zodat je, als je vrienden op bezoek zijn, niet steeds terug het huis in hoeft te gaan. Een koelkast is een optie net als een spelcomputer. Om je mancave persoonlijk te maken kun een canvas foto aan de muur hangen, of liever nog, meerdere canvas foto’s.

Een canvas foto of een foto op hout ziet er stoer, maar toch mooi uit!


De trend bij het inrichten van een mancave is hout en donkere kleuren. Een donkere vloer met bijvoorbeeld donkerrode veloursgordijnen zie je dan ook vaak in mancaves. Maar iedereen kan zijn mancave inrichten naar eigen zin. Wil je een bepaalde sfeer creëren, dan kun je bijvoorbeeld een foto op hout, liefst meerdere, neerhangen met items die je aanspreken. Je kunt zelf kiezen voor het item, bijvoorbeeld oude auto’s of van een foto van het team waar je in voetbalt. Zoek of maak een foto die past bij de sfeer die je wilt in jouw mancave en laat er een foto op canvas of op hout van maken. Foto’s op canvas of hout zien er robuust en stoer uit en benadrukken ook nog eens je eigen persoonlijkheid.

Het voordeel van een foto op canvas of op hout


Bij een foto op hout, wordt de foto geprint op steigerhouten planken die zijn voorzien van een whitewash afwerking. De kleuren van de foto komen daardoor prachtig en levendig naar voren waarbij wel de structuur van de planken door de foto zichtbaar blijft. Er zijn géén noesten in het hout zichtbaar en je kunt zelf kiezen voor een verticale of horizontale plankrichting. Wanneer je de foto’s op canvas of hout ophangt weet je zeker dat deze strak en recht tegen de muur hangen door het speciale ophangsysteem. Dit ophangsysteem is gratis en gemakkelijk in gebruik. Je kunt de foto’s op elk gewenst formaat bestellen en ze kunnen zelfs onder een afdak buiten worden opgehangen.