Anti age voor mannen, dit zijn de 5 beste

Anti age mannen

We leven in de Westerse wereld waar één van de schoonheidsidealen betrekking heeft op ouder worden zonder rimpels. Dit geldt niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Waar in andere culturen rimpels bijna een must have zijn (en symbool staan voor aanzien en levenservaring), willen we er hier bij ons liever niets van weten. Steeds meer mannen kiezen er dan ook voor om anti age producten te gebruiken. Behoor jij ook tot deze groep of moet jij dit soort producten nog ontdekken? Als jij in de laatste groep mannen valt, neem dan zeker even de tijd om het onderstaande verhaal over anti aging voor mannen door te nemen. In dit blog gaan we je hier meer hierover vertellen en zetten we de 5 beste anti aging producten voor mannen op een rijtje. Dan weet je meteen welk product je moet kopen als je overtuigd bent geraakt van de voordelen van het gebruik van dit soort verzorgingsartikelen.

Beste anti age crème voor mannen

Laten we dus maar meteen met de deur in huis vallen en de 5 beste anti aging voor mannen voor je op een rijtje zetten:

Mannen krijgen ook rimpels

We kunnen het lang en kort ontkennen maar ook mannen krijgen rimpels. We ontkomen er niet aan. Het duurt weliswaar wat langer dan bij vrouwen maar uiteindelijk zijn mannen ook aan de beurt. Doordat de mannenhuid gemiddeld 24 procent dikker is dan de vrouwenhuid treedt het verouderingsproces weliswaar pas later op maar de rimpels zijn vaak wel (een stuk) dieper. Het is dus verstandig om ook als man zijnde op tijd te beginnen met het gebruik van een anti aging product.

Wat zijn de oorzaken van rimpels bij mannen?

Natuurlijk speelt je leeftijd een rol als we kijken naar de oorzaken van rimpels bij mannen. Waar er tot je vijfentwintigste geen vuiltje aan de lucht is en je je nergens zorgen om hoeft te maken op huid gebied, verandert dat zodra je deze leeftijd gepasseerd bent. Hoewel het langzaam gaat, kun je als man zo’n beetje vanaf je veertigste toch echt zien dat “het verval” begonnen is. Daarnaast spelen andere factoren ook een rol. Denk daarbij aan je genen. Kijk eens naar je ouders. Hoe ziet hun huid eruit nu ze wat ouder zijn? Wees je ervan bewust dat je jezelf hierbij een soort spiegel voor houdt. Andere oorzaken van rimpels bij mannen zijn, roken, stress, vitaminetekorten, geen zonnebrand gebruiken of je lichaam niet voldoende hydrateren.

Waarom een anti age crème voor mannen gebruiken?

Onze huid krijgt dagelijks veel te verduren. Van scheerbeurten tot vuil van buitenaf, kou, stress, zweet, vermoeidheid, de felle zon en ga zo maar door. Het zijn allemaal factoren die onze huidbarrière verstoren en lijntjes of rimpels kunnen veroorzaken. Een anti age crème voor mannen verzacht fijne lijntjes, geeft een boost aan vermoeide huid en vermindert dofheid. Daarnaast kun je een anti aging crème gebruiken om je huid te verstevigen. Dit heeft echter alleen zin als je daarnaast gezond eet, regelmatig beweegt.

Hoe verzorg je je huid met anti age producten?

We snappen natuurlijk als geen ander dat de meeste niet zitten te wachten op een uitgebreide verzorgingsroutine. Gelukkig kom je met een anti age dagcrème voor mannen en een anti age nacht crème voor mannen al een heel eind. Let er bij aankoop op dat er in de dagcrème een SPF filter, dus zonnebrand, in verwerkt zit en je zult in no time resultaat zien. Smeer de dagcrème iedere ochtend na het douchen op je gezicht en reinig ‘s avonds voor je naar bed gaat je huid waarna je de nachtcrème op smeert. Een kind kan de was doen zullen we maar zeggen want meer is er niet nodig om je huid er jong, (bijna) rimpelloos en gezond uit te laten zien. Nu je dat weet, is de keuze toch snel gemaakt toch?!